Νεκρή βρέθηκε η Amy Winehouse

23/07/2011 @ 20:27
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από έγκυρα ειδησεογραφικά πρακτορεία, η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή σήμερα, σε ηλικία 27 ετών, στο σπίτι της στο Λονδίνο.

Αν και είναι πολύ νωρίς να γνωρίζουμε τα ακριβή αίτια του θανάτου της Winehouse, ήταν γνωστό πως η τραγουδίστρια σχεδόν σε όλη τη διάρκεια της καριέρας της αντιμετώπιζε σοβαρότατα προβλήματα εθισμού σε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ. Από τις αρχές του καλοκαιριού φαινόταν ότι τα πράγματα για τη Winehouse δεν έβαιναν καλώς, καθώς ύστερα από μια εμφάνιση - φιάσκο στη Σερβία, όπου ανέβηκε στη σκηνή εμφανώς μεθυσμένη, αναγκάστηκε να ακυρώσει την ευρωπαϊκή της περιοδεία, που θα περιελάμβανε για πρώτη φορά και τη χώρα μας. 

Η Amy Winehouse κυκλοφόρησε δύο άλμπουμ στη σύντομη, όπως τραγικά αποδείχθηκε, καριέρα της. Το "Frank" το 2003 και το υπερεπιτυχημένο σε πωλήσεις και βραβεία "Back To Black" το 2006. Ενώ η καριέρα της έδειχνε να απογειώνεται, δυστυχώς η καλλίφωνη ερμηνεύτρια από τότε άρχισε να απασχολεί τις ειδήσεις, όχι τόσο για τα μουσικά της καμώματα, όσο για την άστατη ζωή της και τους εθισμούς της σε ουσίες.

Γεννημένη το 1983, η Winehouse τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα έκλεινε τα 28 της χρόνια, αλλά ο θάνατος την πρόλαβε, κάνοντάς την «μέλος» ενός μακάβριου «club» μουσικών που πέθαναν στην ηλικία των 27 χρόνων, όπως ο Brian Jones των Rolling Stones, ο Jimi Hendrix, η Janis Joplin, o Jim Morrison και ο Kurt Cobain.
  • SHARE
  • TWEET