Δείτε την εμφάνιση των Metallica στο "The Howard Stern Show"

Η μπάντα επανέρχεται σε ρυθμούς ζωντανών εμφανίσεων έπειτα από ένα χρόνο

18/08/2020 @ 12:14

Πριν λίγες μέρες, οι Metallica εμφανίστηκαν στο "The Howard Stern Show", όπου παραχώρησαν μια συνέντευξη, και πραγματοποίησαν μια σύντομη εμφάνιση.

Φυσικά, λόγω της υπάρχουσας κατάστασης, η εμφάνιση που μεταδόθηκε ζωντανά κατά την ροή της εκπομπής, πραγματοποιήθηκε από το San Rafael της California, έδρα της μπάντας.

Οι Metallica παρουσίασαν ζωντανά τα ακόλουθα τρία τραγούδια, όπου πατώντας στον τίτλο του καθενός μπορείτε να δείτε την εκτέλεσή τους, που πλέον έγινε διαθέσιμη στο διαδίκτυο:

  1. "Wherever I May Roam"
  2. "The Unforgiven"
  3. "All Within My Hands"

Η μπάντα είχε ανακοινώσει την εμφάνιση στο The Howard Stern Show στα πλαίσια μιας συνέντευξης της στις 10 Αυγούστου, ενώ η τελευταία φορά που είχε εμφανιστεί στην εκπομπή ήταν το 2016, λίγο πριν την κυκλοφορία του "Hardwired…To Self Destruct".

Μαζί με την ανακοίνωση της εμφάνισής αυτής, οι Metallica αποκάλυψαν και το πότε θα επιστρέψουν στην σκηνή κανονικά.

Συγκεκριμένα, θα είναι η πρώτη rock/metal μπάντα που θα εμφανιστεί, στις 29 Αυγούστου, με πλήρες σετ, στην σειρά Encore Drive-In Nights, με την εμφάνιση να λαμβάνει μέρος κοντά στην βάση της μπάντας, η οποία έπειτα θα μεταδοθεί σε διάφορες περιοχές των Η.Π.Α. και του Καναδά.

Οι τελευταίες ζωντανές εμφανίσεις της μπάντας ήταν τον Σεπτέμβρη του 2019, στα πλαίσια του "S&M2", το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε την ανταπόκριση του Rocking.gr από την κινηματογραφική του προβολή, ενώ εδώ μπορείτε να ανατρέξετε στην παρουσίαση του live άλμπουμ, που θα κυκλοφορήσει μια μέρα πριν την πρώτη ολοκληρωμένη ζωντανή εμφάνιση της μπάντας στο τρέχον έτος.

Υπενθυμίζουμε πως κατά την διάρκεια της καραντίνας οι Metallica κυκλοφόρησαν μια αποστασιοποιημένη και ιδιαίτερη διασκευή στο "Blackened", ενώ πρόσφατα ο ιθύνων νους Lars Ulrich αποκάλυψε πως η μπάντα έχει ξεκινήσει την ανταλλαγή ιδεών για νέα μουσική.

  • SHARE
  • TWEET