«Μέρος από το χάρισμά σου, ήταν και μέρος της κατάρας σου»

Oι Stone Temple Pilots αποχαιρετούν με συγκινητικό τρόπο τον Scott Weiland - Τι έγραψαν οι Velvet Revolver

05/12/2015 @ 14:36
Τα τρία μέλη των Stone Temple Pilots, Eric Kretz, Dean και Robert DeLeo με κοινή δήλωσή τους, αποχαιρέτησαν τον Scott Weiland.

Οι σχέσεις τους τα δύο τελευταία χρόνια, δεν ήταν οι ιδανικές, καθώς η rock μπάντα έδιωξε τον Weiland το 2013, για να φέρει ως αντικαταστάτη τον Chester Bennington, ο οποίος πριν λίγες εβδομάδες αποχώρησε και αυτός. Γράφοντας σε πρώτο πρόσωπο προς τον εκλιπόντα τραγουδιστή, αναφέρουν:

«Αγαπημένε Scott. Ας ξεκινήσουμε λέγοντας ένα ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας τη ζωή σου. Μαζί αφήσαμε μια μουσική κληρονομιά που έδωσε σε πάρα πολλούς ανθρώπους ευτυχία και σπουδαίες αναμνήσεις. Είναι πολλές, και είναι βαθιά χαραγμένες.

Ξέραμε πως ανάμεσα σε καλές και κακές εποχές, πάλευες συνεχώς. Αυτό σε έκανε αυτό που ήσουν. Ήσουν χαρισματικός, πέρα από κάθε περιγραφή, Scott. Μέρος από το χάρισμά σου ήταν και μέρος της κατάρας σου.

Με βαθιά θλίψη για σένα και την οικογένειά σου, λυπόμαστε που σε αποχαιρετούμε. Σου δίνουμε όλη μας την αγάπη και τον σεβασμό μας. Θα μας λείψεις αδελφέ μας»

Οι Velvet Revolver, στους οποίους ο Weiland ήταν frontman από το 2002 έως το 2008, αναφέρουν στη δική τους ανακοίνωση: «Zήσαμε όμορφες στιγμές μαζί του ακόμα και σε σκοτεινές περιόδους, είχαμε μόνο ελπίδα και αγάπη για αυτόν. Η καλλιτεχνική του φύση θα ζει για πάντα, χωρίς αμφιβολία. Συλλυπητήρια στα παιδά του Noah (15 ετών) και Lucy (13 ετών). Ταξιδεύαμε όλοι μας, με τις οικογένειές μας και δημιουργήσαμε τη δική μας μεγάλη οικογένεια. Είναι τόσο οδυνηρό και σκληρό, από όποια πλευρά κι αν το δεις. Rest in peace, Scott».

velvetrevolver
  • SHARE
  • TWEET