Justin Hawkins: «Οι The Darkness δεν επανενώνονται»

07/07/2010 @ 04:39
Ο πρώην τραγουδιστής των The Darkness, Justin Hawkins, διέψευσε τις φήμες που ήθελαν τη μπάντα και πάλι μαζί, τέσσερα χρόνια μετά από τη διάλυσή της.



Η βρετανική εφημερίδα "The Sun" πρόσφατα ισχυρίστηκε ότι το συγκρότημα ήταν έτοιμο να περιοδεύσει μέσα στο 2010, αλλά ο Hawkins αποκήρυξε τις φήμες ως ανυπόστατες.

Ο τραγουδιστής, γράφοντας στην προσωπική του σελίδα στο Twitter, αρνήθηκε επίσης τις διαφορές που φημολογούταν ότι είχε με τον αδερφό του, και κιθαρίστα των The Darkness, Dan Hawkins. «Ούτε ο Dan ούτε εγώ γνωρίζαμε για την υποτιθέμενη διαμάχη που διαρκεί μισή δεκαετία» έγραψε συγκεκριμένα. «Είμαστε σε πόλεμο για πάνω από 30 χρόνια»

Υπήρχαν επίσης ισχυρισμοί ότι ο drummer Ed Graham μεσολάβησε ώστε να ενωθούν τα δύο αδέρφια, μετά την έλευση του νεογέννητου γιου του, νωρίτερα μέσα στη χρονιά. «Ξαφνιάστηκα όταν διάβασα ότι περνούσα χρόνο με ένα μικρό παιδί που δεν ήξερα καν ότι υπήρχε» πρόσθεσε ο Hawkins. «Συγχαρητήρια Ed, νομίζω… θα αποσυρθώ από τη θέση μου σαν τραγουδιστής και θα παραδώσω το μικρόφωνο στον φανταστικό γιο του Ed. Έχει καταπληκτική φωνή».
  • SHARE
  • TWEET