Jeff Hanneman (Slayer): «Έφτασα μια ώρα μακριά από το θάνατο»

14/12/2011 @ 10:46
Ο κιθαρίστας των Slayer, Jeff Hanneman, μίλησε σε συνέντευξή του στο Classic Rock για την πορεία την ανάρρωσής του, η οποία τον έχει αναγκάσει να απέχει ένα ολόκληρο χρόνο από το συγκρότημα. Υπενθυμίζουμε ότι ο Hanneman κόλλησε μια πολύ σπάνια ασθένεια από τσίμπημα αράχνης και αναγκάστηκε να υποβληθεί σε αρκετά χειρουργεία και θεραπείες έκτοτε.

Ο ίδιος δήλωσε: «Δεν το ένιωσα καν. Αλλά μια ώρα μετά κατάλαβα πως ήμουν άρρωστος. Κατά τη διάρκεια της μεταφοράς μου στο νοσοκομείο, μπορούσα να δω το δέρμα μου να αρρωσταίνει. Το χέρι μου ήταν πολύ ζεστό. Έφτασα στα επείγοντα και ευτυχώς η νοσοκόμα κατάλαβε αμέσως τι είχα. Είχε δει ένα παρόμοιο περιστατικό πριν από λίγο καιρό. Εκείνη τη στιγμή απείχα μία ώρα από το θάνατο».

«Το απίστευτο είναι ότι ο γιατρός ήταν οπαδός των Slayer. Το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν "πρώτα θα σώσω τη ζωή σου. Μετά το χέρι σου. Και μετά την καριέρα σου"».

Ο Hanneman πέρασε τους επόμενους δύο μήνες στο νοσοκομείο, έχοντας ξεπεράσει τον κίνδυνο, αλλά ο οργανισμός του ήταν πολύ αποδυναμωμένος και χρειάστηκε καιρό για να ξαναβρεί τη δύναμη του. Σιγά-σιγά έρχεται η ώρα της επιστροφής του στους Slayer και ο ίδιος δηλώνει πως την περιμένει με ανυπομονησία.
  • SHARE
  • TWEET