James Hetfield, Dave Mustaine, Kerry King κ.ά. σε ντοκιμαντέρ για τις "Flying V" κιθάρες

Δείτε το trailer του "Flying V! – The Metal Guitar Of The Gods"

25/08/2020 @ 10:32

Ένα ντοκιμαντέρ για ένα από τα πιο εμβληματικά σύμβολα του heavy metal αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 11 Σεπτεμβρίου.

Το "Flying V! – The Metal Guitar Of The Gods", θα περιστρέφεται, όπως υποδηλώνει και η ονομασία του, γύρω από τις "Flying V" κιθάρες.

Την σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Peter Hansen, ενώ στη συμπαραγωγή συναντάται ο Michael Denner κιθαρίστας της κλασικής περιόδου των Mercyful Fate και King Diamond.

Στο ντοκιμαντέρ, του οποίου το trailer μπορείτε να δείτε εδώ, θα συμμετέχουν μερικοί από τους σημαντικότερους κιθαρίστες στην ιστορία του heavy metal

Συγκεκριμένα, οι James Hetfield (Metallica), Dave Mustaine (Megadeth), Kerry King (Slayer), Michael Schenker (πρώην UFO, πρώην Scorpions, MSG), Michael Denner, Hank Shermann (Mercyful Fate), Andy LaRocque (King Diamond), Wolf Hoffman (Accept), K.K. Downing (πρώην Judas Priest), Mathias Jabs (Scorpions), Andy Sneap (Judas Priest, Hell), Brian Tatler (Diamond Head), Andy Powell (Wishbone Ash) και Michael Amott (Arch Enemy, πρώην Carcass) θα εμφανιστούν με συνεντεύξεις και ιστορικές αναδρομές.

Το ντοκιμαντέρ θα αποτελεί μέρος της σειράς Inside Metal, που εξερευνά την ιστορία της rock και metal σκηνής στο Los Angeles, και θα επικεντρώνεται στο πως μια κιθάρα που εισήχθη το 1958 ως μοντέλο της Gibson μετατράπηκε σε διαχρονικό σύμβολο του ‘80s thrash metal.

  • SHARE
  • TWEET