Η Florence Welch «στο πόδι» του Dave Grohl στο Glastonbury

Οι Florence + The Machine πήραν «προαγωγή» μετά την αποχώρηση των Foo Fighters από το φεστιβάλ

17/06/2015 @ 15:52
Λάτρεις της μουσικής αντέδρασαν στην είδηση ότι οι Florence + The Machine θα εμφανιστούν τελικά σαν headliners στο φετινό Glastonbury Festival στη θέση των Foo Fighters, που πρόσφατα αποχώρησαν από το βράδυ της Παρασκευής.

Η ανακοίνωση έγινε την Τετάρτη το πρωί (17 Ιουνίου), μετά την είδηση ότι οι Foo Fighters αναγκάστηκαν να ακυρώσουν αρκετές ζωντανές εμφανίσεις τους μετά από το ατύχημα του Dave Grohl, που έσπασε το πόδι του στη Σουηδία κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Οι Florence + The Machine είχε προγραμματιστεί να εμφανιστούν αμέσως πριν από τους Foo Fighters στο φεστιβάλ και τώρα πήραν «προαγωγή» σε headliners. Πρόσφατα παραδείγματα headliner του Glastonbury που αποσύρονται από το φεστιβάλ αποτελούν οι U2 το 2010, οι οποίοι αντικαταστάθηκαν από τους Gorillaz, και η Kylie Minogue, το 2005, που αντικαταστάθηκε από τους Basement Jaxx.

Πολλοί οπαδοί έχουν θυμώσει από την ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι η Florence Welch «δεν είναι έτοιμη» να πρωταγωνιστήσει στο φεστιβάλ του Worthy Farm ακόμα. Ένας αναγνώστης του NME έγραψε: «Έχω δει την Florence σε προηγούμενο Glasto και ήταν εξαιρετική, αλλά είναι πάρα πολύ soft για πρώτο όνομα».

Ωστόσο, άλλοι ζήτησαν να δοθεί μια ευκαιρία στην Welch, με κάποιους να αναφέρουν πως ελάχιστες γυναίκες έχουν πρωταγωνιστήσει σε φεστιβάλ στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία χρόνια. Διαβάστε εδώ τί έχει να μας πει η Τόνια Πετροπούλου για τον πρόσφατο δίσκο της μπάντας που τελικά θα πρωταγωνιστήσει το βράδυ της Παρασκευής στο Glasto.

Λέτε ο Dave να «έπεσε από τα σύννεφα» για να αποφύγει την σύγκριση με τον πολύ rock Kanye;
  • SHARE
  • TWEET