Dave Grohl: «Ο Kanye West μπορεί να βγει στη σκηνή του Glastonbury και να τού’ρθουν 100.000 μπουκάλια!»

Ο frontman των Foo Fighters δηλώνει «βέβαιος ότι η punk εμφάνιση» του ράπερ θα είναι ένας θρίαμβος

12/06/2015 @ 15:55
Ο Dave Grohl περιέγραψε την επικείμενη headlining συμμετοχή του Kanye West στο Glastonbury ως «punk rock», υποστηρίζοντας ότι ο ράπερ μπορεί να δεχτεί 100.000 μπουκάλια από τον κόσμο καθώς θα ανεβαίνει στη σκηνή.

Μιλώντας στην Sun, ο Grohl είπε πως αν και το set του West μπορεί να καταλήξει μια αποτυχία, ο ίδιος είναι πεπεισμένος ότι θα είναι ένας θρίαμβος. «Νομίζω προσωπικά πως η προσωπικότητα του Kanye είναι πιο δύσκολο να την «καταπιεί» κάποιος, παρά η μουσική του. Αλλά αυτά είναι που κάνουν τις μεγάλες στιγμές στην ιστορία του rock' n 'roll», δήλωσε ο frontman.

«Έχετε δώσει περισσότερη βάση σε αυτό το Σαββατόβραδο με τον Kanye από οτιδήποτε άλλο. Ποιος ξέρει τί θα συμβεί; Θα μπορούσε να βγει εκεί έξω και έχει 100.000 ανθρώπους να του πετούν μπουκάλια στη σκηνή ή θα μπορούσε να βγει εκεί έξω και να δείξει στον κόσμο ότι τίποτα άλλο δεν έχει σημασία εκτός από εκείνη τη στιγμή. Και είμαι σίγουρος ότι είναι αυτό που θα κάνει.»

Και συνεχίζει: «Για μένα δεν υπάρχει τίποτα πιο punk rock απ’το να τον βάλεις να σταθεί στη σκηνή μπροστά σε 100.000 ανθρώπους μετά από χιλιάδες υπογραφές που απαιτούν να μην είναι εκεί.»

Οι Foo Fighters και ο Kanye West είναι τα δύο από τα τρία headliners του φετινού line-up του ιστορικού φεστιβάλ, με την τριάδα να συμπληρώνουν οι The Who. Μια έκκληση που υπέγραψαν πάνω από 100.000 άνθρωποι δημιουργήθηκε εις ένδειξη διαμαρτυρίας μετά την είδηση της συμμετοχής του West, ενώ η διοργανώτρια του φεστιβάλ Emily Eavis αποκάλυψε ότι δέχθηκε απειλές κατά της ζωής της.
  • SHARE
  • TWEET