Επιστρέφουν στη δισκογραφία οι Dead Weather

Το πρώτο από μια σειρά single δυο κομματιών θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο

03/10/2013 @ 12:06
Οι Dead Weather των Jack White, Alison Mosshart (Τhe Kills), Dean Fertita (Queens Of The Stone Age) και Jack Lawrence (Raconteurs, Greenhornes) κυκλοφορούν ένα 7" single με ολοκαίνουριο υλικό μέσω του 18ου Vault Package της Third Man Records.

Το single περιλαμβάνει δύο τραγούδια ("Open Up (That's Enough)", "Rough Detective") και προβλέπεται να είναι το πρώτο από μια σειρά single που θα οδηγήσουν στην κυκλοφορία του τρίτου δίσκου του σχήματος το 2015.

Τo Vault Package και τα περιεχόμενά του δεν είναι διαθέσιμα στην αγορά και προορίζονται μόνο για όσους είναι εγγεγραμμένοι στην σχετική υπηρεσία της Third Man Records. Οι εγγραφές για το Vault Package #18 λήγουν στις 31 Οκτωβρίου και οι αποστολές ξεκινούν έξι με οχτώ εβδομάδες αργότερα. Μετά από τις αποστολές, μέσα στον Δεκέμβριο δηλαδή, τα δύο καινούρια κομμάτια των Dead Weather θα είναι διαθέσιμα στην αγορά μόνο σε ψηφιακή μορφή.

Στο Vault Package #18 περιλαμβάνεται επίσης το διπλό βινύλιο και DVD "Live At The Ryman Auditorium" των Raconteurs από την αντίστοιχη εμφάνισή τους στις 15 Σεπτεμβρίου του 2011.

Μπορείτε να ακούσετε ένα απόσπασμα του "Open Up (That's Enough)" των Dead Weather μέσω του SoundCloud και να δείτε το το promo του DVD των Raconteurs μέσω του καναλιού της Third Man Records στο YouTube.

The Dead Weather - 7

Raconteurs - Live At The Ryman Auditorium (DVD)

Raconteurs - Live At The Ryman Auditorium (Vinyl)

The Dead Weather / Raconteurs - Vault Package
  • SHARE
  • TWEET