Billy Corgan (Smashing Pumpkins): «Δε δεχόμαστε να γίνουμε νοσταλγικοί»

12/12/2011 @ 10:28
Ο τραγουδιστής των Smashing Pumpkins, Billy Corgan, δήλωσε ότι το συγκρότημα ποτέ δε θα ενδώσει στις εξωτερικές πιέσεις για να εκτελεί συνέχεια τις παλιές, γνωστές του επιτυχίες και έτσι να γίνει «ένα συκγρότημα νοσταλγίας».

Ο Corgan τόνισε σχετικά: «Το συγκρότημα δε θα γίνει νοσταλγικό, αρνούμαστε να γίνουμε. Αυτός θα ήταν ο θάνατος των Smashing Pumpkins. Το έχω πει στους ανθρώπους γύρω μας. Δε θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε λεφτά παίζοντας ολόκληρο το "Siamese Dream". Δε λειτουργούμε με αυτή την ασφαλιστική δικλείδα. Δεν είναι καν επιλογή. Δεν είναι διαπραγματεύσιμο».

Ο Corgan μίλησε επίσης για την εποχή που άφησε το συγκρότημα, δηλώνοντας ότι: «Πότε δεν ήθελα να αφήσω τους Smashing Pumpkins. Ήθελα να αφήσω κάποιους ανθρώπους, αλλά όχι τη μπάντα. Δοκίμασα διάφορα μουσικά σχήματα, αλλά κανένα δεν ήταν ικανοποιητικό. Μόνο οι Smashing Pumpkins μού δίνουν το πάθος και την ενέργεια που χρειάζομαι».

Οι Smashing Pumpkins εργάζονται αυτή τη στιγμή πάνω στον επικείμενο νέο τους δίσκο, "Oceania", ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο χρόνο.
  • SHARE
  • TWEET