Αυτό είναι το νέο "Do They Know It's Christmas"

Το τραγούδι της Band Aid 30 παρουσιάστηκε χθες στο βρετανικό "The X Factor"

17/11/2014 @ 12:27
Τριάντα χρόνια μετά την πρώτη πετυχημένη προσπάθεια του Bob Geldof, μια ακόμα εκτέλεση του "Do They Know It's Christmas" ήρθε στο φως χθες βράδυ στο "The X Factor".

Σκοπός του Gelfof αυτή τη φορά είναι η βοήθεια αλλά και η ενημέρωση του κοινού για τον ιό Εμπολα. Πολλοί διάσημοι Βρετανοί δεν μετείχαν στο τραγούδι, όπως η Adele, ενώ ο Damon Albarn εξέφρασε τις σκέψεις του για το αν η προσφορά χρημάτων λύνει το πρόβλημα.

Το video ξεκίνησε με πλάνο μιας γυναίκας χτυπημένης από τον ιό, αλλά στη συνέχεια, όπως και το πρωτότυπο, επικεντρώθηκε σε στιγμιότυπα από την ηχογράφηση. Bono, Chris Martin, Ed Sheeran, One Direction, Rita Ora και Sinead O'Connor, μεταξύ άλλων, έδωσαν το παρών. Δείτε το video από εδώ.

Στη νέα βερσιόν, ο Bono ξανατραγουδά στο ίδιο σημείο αλλά αυτή τη φορά με διαφορετικούς στίχους. Λέει «Well tonight we're reaching out and touching you» αντί «Well tonight thank god it's them instead of you». Το τραγούδι είναι ήδη διαθέσιμο για download και σε φυσική μορφή κυκλοφορεί στις 8/12.
  • SHARE
  • TWEET