Έρχεται το 12ο Street Mode Festival

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και ένα μέρος του line-up

16/08/2022 @ 13:44

"Back from the dead! Get ready for chapter 12…" 

Με αυτήν την φράση και το χαρακτηριστικό φετινό artwork, το Street Mode Festival επιστρέφει για 12η χρονιά, στις 23, 24 και 25 Σεπτεμβρίου, και όπως πάντα υπόσχεται αμέτρητες συναυλίες μαζί με εκδηλώσεις αφιερωμένες στην κουλτούρα του δρόμου. Το μουσικό line-up που έχει ανακοινωθεί μέχρι στιγμής παραμένει πιστό στις ρίζες του φεστιβάλ, με κορυφαία ονόματα της ελληνικής και διεθνούς σκηνής να δημιουργούν ένα fusion από hip-hop, punk, heavy rock και indie ήχους. Street Mode: ON!

Street Mode Festival 2022

Όλες οι πληροφορίες: streetmode.gr

To Street Mode είναι ένα ετήσιο φεστιβάλ μουσικής, τέχνης και σπορ που πραγματοποιείται στην Θεσσαλονίκη από το 2009. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ στην Ελλάδα, το οποίο προσελκύει χιλιάδες επισκέπτες σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει πολλά μουσικά stages και street culture events. Μπες σε κατάσταση "street" και απόλαυσε 3 ημέρες ζωντανή μουσική, street art, street dance, action sports και πολλά ακόμη!

Δες το aftermovie: youtu.be/47BIXEJtkSc

Το Street Mode Festival ξεκίνησε ως μια σειρά εκδηλώσεων σε ανοιχτούς - δημόσιους χώρους, όπως η πλατεία της Θέρμης και το Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, με όραμα να παρουσιάσει όλα τα στοιχεία της "street" κουλτούρας σε μία ενιαία γιορτή. Με τον άτυπο αλλά ευρέως διαδεδομένο όρο "street culture" ορίζουμε την υποκουλτούρα που αναπτύσσεται κυρίως σε αστικές περιοχές, η οποία εκφράζεται μέσα από μορφές τέχνης όπως το graffiti και το breakdance, μέσα από σπορ όπως το skateboarding και το parkour, και μέσα από είδη μουσικής όπως το hip-hop, το rock και το ethnic.

«Η ιστορία της ομάδας μας μετράει ήδη 11 χρόνια, συν 2 τα οποία θέλουμε να ξεχάσουμε! Φέτος ο στόχος μας είναι να επανασυνδεθούμε με τον κόσμο, μετά από 2 χρόνια παύσης,  και να φέρουμε σε εφαρμογή νέες ιδέες και προτάσεις», τονίζει ο Γιάννης Ευσταθίου εκ μέρους της διοργάνωσης.

Τα νέα του Street Mode Festival προβλέπονται συγκλονιστικά! Κάνε follow, like και subscribe στα social του φεστιβάλ για να μαθαίνεις πρώτος τις ανακοινώσεις που θα ακολουθήσουν!

Website: streetmode.gr
Frequently Asked Questions: streetmode.gr/festival-faq-gr
Instagram: instagram.com/streetmodefestival
Facebook: facebook.com/streetmodefestival
YouTube: youtube.com/streetmodeGR
Tik Tok: tiktok.com/@streetmodefestival

 

 

  • SHARE
  • TWEET