Καμπάνια εναντίον των Metallica και του James Hetfield εξαιτίας του κυνηγιού αρκούδας

Αφορμή η καινούργια εκπομπή του History Channel

04/06/2014 @ 10:48
Τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί καμπάνια στο Facebook που απαιτεί την ακύρωση των Metallica από το πολυσυζητημένο επερχόμενο φεστιβάλ Glastonbury.

Ο λόγος είναι ότι ο τραγουδιστής / κιθαρίστας των Metallica, James Hetfield, θα είναι ο αφηγητής μιας καινούργιας εκπομπής στο History Channel, η οποία θα σχετίζεται με το κυνήγι της αρκούδας στην Αλάσκα. Είναι γνωστό ότι ο 50-χρονος Hetfield είναι μέλος της National Rifle Association και φανατικός κυνηγός. Μάλιστα, πολύ συχνά ταξιδεύει σε διάφορες περιοχές του κόσμου για να λάβει μέρος σε οργανωμένες αποστολές κυνηγιού.

Η σελίδα στο Facebook ονομάζεται «Remove Metalica From Glastonbury Festival For Their Support Of Bear Hunting» και έχει προσελκύσει σχεδόν 13000 άτομα από την ημέρα δημιουργία της, δηλαδή τις 25 Μαΐου.

Σε άλλα σχετικά νέα, η εμφάνιση των Metallica στο Glastonbury (η πρώτη headline εμφάνιση metal συγκροτήματος) έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης από πολλούς μουσικούς, όπως οι Mogwai που θα παίζουν στο Glastonbury την ίδια ώρα με τους Metallica, αλλά και οι Alex Turner (Arctic Monkeys), Rob Halford (Judas Priest) και Mick Jagger (Rolling Stones).
  • SHARE
  • TWEET