Jam Pedals: Villagers of Ioannina City, Raining Pleasure, Υπόγεια Ρεύματα κ.α.

Αθήνα @ Gazarte

Jam Pedals: Villagers of Ioannina City, Raining Pleasure, Υπόγεια Ρεύματα κ.α. Αθήνα @ Gazarte
Συγκροτήματα Jam Pedals: Villagers of Ioannina City, Raining Pleasure, Υπόγεια Ρεύματα κ.α.
Ημερομηνία Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2026
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gazarte
Διεύθυνση Βουταδων 32, Γκάζι
Τηλέφωνο 210 3460347
Τιμή εισιτηρίου 15 e / 20 e
Ώρα έναρξης 19:00
Σημεία προπώλησης more.com, More Spots
Διοργανωτής JAM PEDALS, Gazarte

JAM PEDALS | 20-YEAR ANNIVERSARY FESTIVAL

ΚΥΡΙΑΚΗ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2026

Gazarte

Roof stage & Ground stage

 

Τα JAM pedals, κλείνοντας 21 χρόνια ζωής, συνειδητοποίησαν ότι ξέχασαν κάτι: να γιορτάσουν τα 20ά τους γενέθλια. Και επειδή ποτέ δεν είναι αργά για ένα μεγάλο πάρτι, το διορθώνουν διοργανώνοντας ένα φεστιβάλ αφιερωμένο σε δύο δεκαετίες δημιουργίας, ήχου και μουσικής!

Το ραντεβού δίνεται την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2026. Σε δύο χώρους του Gazarte, στο Roof και στο Ground stage.

Στη σκηνή θα βρεθούν μερικοί από τους πολλούς φίλους, μουσικούς και σχήματα που τα JAM pedals συνάντησαν στην πορεία τους, σε ένα πρόγραμμα που αγκαλιάζει διαφορετικές πλευρές της ελληνικής rock σκηνής. Villagers of Ioannina City, Raining Pleasure, Υπόγεια Ρεύματα, Bangies feat Εισβολέας, The Steams, Insect Radio, Common People, MusicFor Ensemble και ένα headliner Secret Act που θα το μάθετε τελευταία στιγμή. Από τη γιορτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες Dan & Mick από το That Pedal Show, που θα έρθουν στην Αθήνα ειδικά για την περίσταση. Το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν ένα ανοιχτό Q&A για όλους τους λάτρεις της κιθάρας και του ήχου, ενώ το βράδυ θα παίξουν ζωντανά ως That Pedal Show Band.

“Secret Act!” 

Villagers of Ioannina City - ground

Raining Pleasure - roof

Υπόγεια Ρεύματα - roof

The Steams - ground

That Pedal Show Band - roof

Bangies feat. Εισβολέας - roof

Insect Radio - ground

Common People - ground

Musicfor Ensemble - roof

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

That Pedal Show Q&A + showroom | 12:30-14:30 στο roof stage με ελεύθερη είσοδο - 12:00 είσοδος στο χώρο

Festival | 19:00–23:45 στο roof και στο ground stage (οι συναυλίες θα ξεκινήσουν αυστηρά στις 19:15!!) - 19:00 είσοδος στο χώρο

Θα ανακοινωθεί το αναλυτικό πρόγραμμα σύντομα.

 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Τιμές εισιτηρίων: 15€ προπώληση / 20€ ταμείο

Προπώληση Εισιτηρίων:

https://www.more.com/gr-el/tickets/music/jam-pedals-20years-anniversary-festival/

 

*Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κλήρωση με δώρα JAM πετάλια και merch για τους τυχερούς νικητές.

*Και η βραδιά δεν τελειώνει εκεί: μετά τα μεσάνυχτα ακολουθεί after party / JAM session στο EXA club, με ελεύθερη είσοδο.

Παραγωγή: JAM PEDALS, gazarte

 

  • SHARE
  • TWEET