Efterklang, No Clear Mind, Plàsi

Αθήνα @ Temple Athens

Efterklang, No Clear Mind, Plàsi Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Efterklang, No Clear Mind, Plàsi
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 22 / 25 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής United We Fly

Efterklang, No Clear Mind, Plàsi

Temple
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

 
Το Σάββατο, 30 Απριλίου, οι Efterklang, οι No Clear Mind και ο Plàsi μας περιμένουν στο Temple για μια μίνι φεστιβαλική βραδιά!

Στο πλαίσιο της περιοδείας τους, που ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2021, οι Efterklang επιστρέφουν στην Αθήνα για μια πολυαναμενόμενη εμφάνιση στο Temple, που θα επικεντρωθεί στο τελευταίο τους album, “Windflowers”, απο την οποία όμως δε θα λείψουν και τραγούδια από όλες τις προηγούμενες δισκογραφικές τους δουλειές.

Οι No Clear Mind, ακολουθώντας τις δύο sold out συναυλίες τους στην Κωνσταντινούπολη και ενώ έχουν αρχίσει την παραγωγή του τέταρτου τους άλμπουμ, θα ανέβουν στην σκηνή του Temple για μια εμφάνιση έπειτα από αρκετό καιρό στην Αθήνα.

Ο Ελληνοσουηδός Mikael Bitzarakis aka Plàsi μετράει 40 εκατομμύρια streams στα τραγούδια του, έχει ολοκληρώσει μια ευρωπαϊκή περιοδεία και έχει εμφανιστεί μεταξύ άλλων και στο Eurosonic festival. Το act του στο Temple θα είναι η πρώτη του εμφάνιση στην Αθήνα.

Η προπώληση συνεχίζεται

Info

EFTERKLANG, NO CLEAR MIND, PLASI
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2022
TEMPLE

Ώρα προσέλευσης: 21:00
Ώρα έναρξης: 21:30

Εισιτήρια:
Early Bird: 17€ - sold out
Presale: 22€
Doors: 25€
Προπώληση viva.gr

  • SHARE
  • TWEET