Bloom In Dot

Αθήνα @ Ίλιον Plus

Bloom In Dot Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα Bloom In Dot
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

Bloom in Dot live στο ΙΛΙΟΝ plus | 28 Απρίλη

Διαδικτυακή προπώληση: viva.gr

Οι Bloom in Dot δημιουργήθηκαν καταμεσής του χειμώνα και του λοκντάουν του 2021, μέσα από τις δημιουργικές αναζητήσεις του Λεωνίδα Δανέζου και της Έφης Ψιαχούλια.
Η αιφνίδια ανάπαυλα του πλανήτη λόγω της πανδημίας έδωσε το χρόνο και την έμπνευση στους καλλιτέχνες να φτιάξουν νέα κομμάτια τα οποία εξερευνούν και προσπαθούν να συνδέσουν παραδοσιακούς ήχους από το Μάλι μέχρι την Ήπειρο και την Μικρά Ασία, φιλτραρισμένους και χειραγωγημένους μέσα από αστικά αναλογικά ηλεκτρονικά σε μια προσπάθεια να μεταδοθεί ένα μήνυμα ελπίδας για την ανθρωπότητα.

Το πρώτο τους EP το οποίο κυκλοφόρησε λίγο καιρό μετά είναι ο καρπός της προσπάθειας αυτής.

Στις 28 Απριλίου 2022 οι Bloom in Dot θα εμφανιστούν στην Αθήνα στο «ΙΛΙΟΝ plus».
Σε αυτή την παράσταση, αφρικανική kora, περσικό σαντούρι, αναλογικά ηλεκτρονικά και φωνές θα ενωθούν για να δημιουργήσουν ένα μοναδικό εκστατικά ρυθμικό και θεραπευτικό ηχητικό τοπίο όπου ο χώρος, ο χρόνος καί τα ανθρωπογενή σύνορα, παύουν να υπάρχουν.
https://bloomindot.bandcamp.com/album/volute
www.facebook.com/bloomindot

Σχετικά με τους καλλιτέχνες:

Ο Λεωνίδας Δανέζος είναι Ελληνοβρετανός μουσικός, συνθέτης και ιδρυτικό μέλος των Alcalica, Mytilenoise, Trebulkaue και άλλων σχημάτων. Σε μια πορεία η οποία ξεκίνησε από το 1985, ο Λεωνίδας ασχολείται με τη σύνθεση, την ηχογράφηση, την παραγωγή μέσα από τα κατά καιρούς στούντιο του στο Λονδίνο, την Αθήνα και το Βερολίνο. Οι γνώσεις και η αγάπη του για την ηλεκτρονική μουσική και τις μουσικές κλίμακες της Μικράς Ασίας συγχωνεύονται στην φιλοδοξία δημιουργίας ενός νοητού μουσικού κόσμου πέρα και πάνω από σύνορα και διαχωρισμούς.
www.leonidasdanezos.com

Η Έφη Ψαχούλια είναι μουσικός και μουσικοσυνθέτης με έδρα την Αθήνα. Έχει παρουσιάσει τη μουσική της στο Μεξικό, την Ινδία και την Ελλάδα, όπου έχει συνεργαστεί με διάφορους μουσικούς και στα σχήματα Guitakora και Naadistan. Μελέτησε την ινδική κλασική μουσική στην βόρεια Ινδία και παραδοσιακή αφρικάνικη μουσική στο Μάλι. Ασχολήθηκε εντατικά με τη σύνθεση στα πλαίσια του μεταπτυχιακού διπλώματος από το Τμήμα Μουσικής του Ιονίου Πανεπιστημίου «Μουσική σύνθεση για θέατρο, κινηματογράφο και παραστατικές τέχνες». Σήμερα είναι μέλος της διαπολιτισμικής ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

INFO
Πέμπτη 28 Απριλίου
Έναρξη: 21:30
Εισιτήριο: 8 ευρώ
Το εισιτήριο που αφορά θέση καθήμενου σε τραπέζι προϋποθέτει ελάχιστη κατανάλωση προϊόντος πρόσθετης αξίας 5€ (μπύρα / κρασί) ή 8€ (ποτό). Για την διευθέτηση των θέσεων σας επικοινωνήστε μετά την αγορά των εισιτηρίων στο 2108824383 ή στο 6983600510.

ΙΛΙΟΝ plus, Πατησίων & Κοδριγκτώνος 17, Τηλ: 2108824383, 6983600510

Ο κάτοχος του εισιτηρίου, βάση της σχετικής νομοθεσίας, υποχρεούται να επιδείξει κατά την είσοδο: [α] πιστοποιητικό εμβολιασμού κατά του Covid-19 ή [β] πιστοποιητικό νόσησης Covid-19 που εκδίδεται τριάντα (30) ημέρες μετά από τον πρώτο θετικό έλεγχο και η ισχύς του διαρκεί έως ενενήντα (90) ημέρες μετά από αυτόν

  • SHARE
  • TWEET