Johny Brown, Minor Mine

Θεσσαλονίκη @ Γιαπί

Johny Brown, Minor Mine Θεσσαλονίκη @ Γιαπί
Συγκροτήματα Johny Brown, Minor Mine
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Γιαπί
Διεύθυνση Καθολικών 1, Θεσσαλονίκη
Τηλέφωνο 231 053 9603
Τιμή εισιτηρίου Δωρεάν
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Ο Johny Brown, φωνή και κινητήριος δύναμη των θρυλικών Band of Holy Joy θα βρεθεί για άλλη μια φορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης για να συναντηθεί με τους Minor Mine. 

O Johny Brown έχει διαγράψει μια μακρά μουσική πορεία από τη δεκαετία του ’80 με τους Band of Holy Joy, οι οποίοι με πλούσια δισκογραφία και περιοδίες σε Ευρώπη και Αμερική παραμένουν ενεργοί με τελευταία κυκλοφορία το Dreams Take Flight το 2021. Ο Johny Brown παρουσιάζει κάθε Παρασκευή βράδυ τη ραδιοφωνική εκπομπή Bad Punk στο ραδιόφωνο Resonance FM του Λονδίνου. Παράλληλα έχει λογοτεχνική δραστηριότητα, κυκλοφορώντας πρόσφατα τη συλλογή του The Hours.

Οι Minor Mine δημιουργούνται το 2007 στη Θεσσαλονίκη και διηγούνται τις ιστορίες τους μέσα από το δικό τους μείγμα folk και post punk ήχων. Εμφανίζονται σε πολλούς χώρους και φεστιβάλ στην Ελλάδα και έχουν κυκλοφορήσει τρία άλμπουμ σε δική τους παραγωγή με τελευταίο το “Small Talk With Ghosts Before Sleep” που κυκλοφόρησε το Μάιο του 2020. 

Τον Δεκέμβριο του 2011 συνεργάστηκαν με τον Johny Brown και τους Radio Joy (μέλη των Band of Holy Joy), παρουσιάζοντας στη Θεσσαλονίκη το "Beuys will be Beuys", μια ζωντανή οπτικοακουστική παράσταση με αναφορά στην ιστορία του γερμανού καλλιτέχνη Joseph Beuys.

Ο βρετανός καλλιτέχνης θα παρουσιάσει τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ που αυτή την περίοδο ηχογραφεί. Οι Minor Mine θα επιλέξουν τραγούδια από την υπάρχουσα δισκογραφία τους, ενώ θα παρουσιάσουν και νέα ακυκλοφόρητα τραγούδια. Στο τέλος της βραδιάς o Johny Brown θα τραγουδήσει κλασικά αγαπημένα των Band of Holy Joy με τη συνοδεία των Minor Mine.

https://johny.co.uk/
https://minormine2007.bandcamp.com/

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022 
στις 21.00
Γιαπί
Καθολικών 1, Θεσσαλονίκη
Είσοδος ελεύθερη

  • SHARE
  • TWEET