Οι Minor Mine παρουσιάζουν την δεύτερή τους δουλειά

21/11/2012 @ 12:00
Δύο χρόνια μετά την κυκλοφορία του "Where They Go", το οποίο έγινε δεκτό από το κοινό με ιδιαίτερα καλές κριτικές, οι Minor Mine επιστρέφουν στη δισκογραφία με το δεύτερο άλμπουμ τους με τίτλο "Out Of Heaven".

Οι Minor Mine σχηματίζονται το 2007 στη Θεσσαλονίκη και συναντιούνται σε συναυλίες με μπάντες της πόλης αλλά και με αγαπημένους καλλιτέχνες όπως οι Band Of Holy Joy, Murder By Death, Savage Republic, The Ex, Peter Murphy και Tuxedomoon. Τον Δεκέμβριο του 2011 συνεργάζονται με τους Radio Joy (με πυρήνα τον Johny Brown των Band Of Holy Joy), για να παρουσιάσουν στη Θεσσαλονίκη το Beuys Will Be Beuys, μια ζωντανή οπτικοακουστική παράσταση.

Στο "Out Of Heaven", μέσα από απλές και μοντέρνες φόρμες ενορχήστρωσης, συνδυάζονται η folk, τα blues, η ψυχεδέλεια και το μετα-punk, επιβεβαιώνοντας τις επιρροές των Minor Mine. Στα έντεκα τραγούδια του δίσκου, οι Minor Mine διηγούνται ιστορίες βγαλμένες μέσα από το σύγχρονο κοινωνικό περιβάλλον. Αυτόκλητοι σωτήρες, αόμματοι δολοφόνοι, θαυματοποιοί της τεχνολογίας και απελπισμένοι φυγάδες είναι μερικά από τα πορτρέτα των ηρώων που περιπλανώνται στο "Out Of Heaven".

Πίσω από την κονσόλα του ηχολήπτη βρίσκεται ο Χρήστος Μέγας και την παραγωγή υπογράφουν ο Χρήστος Μέγας και οι Minor Mine. Το εξώφυλλο είναι χαρακτικό έργο της Μαριλένας Συνοδινού και ο γραφιστικός σχεδιασμός του έγινε από την Βαρβάρα Παναγιωτίδου.

Η έκδοση του άλμπουμ χρηματοδοτήθηκε από τους Minor Mine καθώς και από υποστηρικτές της μπάντας μέσω της πλατφόρμας indiegogo. Κυκλοφορεί σε περιορισμένα συλλεκτικά αντίγραφα (300 δίσκοι βινυλίου και 300 CD).

Περισσότερα για τα σημεία διανομής και παραγγελία δίσκων:
www.facebook.com/minor.mine
soundcloud.com/minormine
minormine@hotmail.com

Minor Mine - Out Of Heaven

Τίτλοι και σειρά τραγουδιών:

01. I Can't Wait Anymore
02. Shadows
03. Out Of Heaven
04. Strangers
05. Right Or Wrong
06. Stand By The Sea
07. Can You Stop The Earth?
08. Wonder Workers
09. Gunfire
10. I'm Gonna Leave This Land
11. Under Way

Δελτίο Τύπου
  • SHARE
  • TWEET