Χαΐνηδες

Αθήνα @ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Χαΐνηδες Αθήνα @ Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Συγκροτήματα Χαΐνηδες
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων
Διεύθυνση Γκάζι
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 10-14 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

 Οι Χαΐνηδες live στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων

Τρίτη 29 Ιουνίου

Οι Χαΐνηδες γιορτάζουν τα 30 χρόνια δισκογραφικής τους παρουσίας με μία μεγάλη συναυλία την Τρίτη 29 Ιουνίου στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Θα παρουσιάσουν αγαπημένα τραγούδια όλων μας και παράλληλα θα παρουσιάσουν τραγούδια από την νέα τους δισκογραφική εργασία που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Καστανιώτη, με τίτλο «Βάρδα Φουρνέλο»!

“Οι Χαΐνηδες έχουν έναν αρχαίο πέτρινο χειρόμυλο κι ένα τρίπαλιο δρύινο κρασοβάρελο. Ελάτε να μεταλάβετε το σώμα και το αίμα του καινούργιου Θεού, από το σιτάρι που εσείς σπείρατε και από τ’ αμπέλια που εσείς φυτέψατε! Παίζουν και τραγουδούν οι Δημήτρης Αποστολάκης, Μιχάλης Γαλάνης, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Peter Jaques, Μιχάλης Νικόπουλος, Γιάννης Νόνης, Αγγελική Σύρκου.”

Δημήτρης Χαΐνης Αποστολάκης

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: https://www.viva.gr/tickets/music/texnopoli/xainides/

Τιμές εισιτηρίων:

Εισιτήρια καθήμενων: 10€, 12€ & 14€

Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων: Πειραιώς 100, Γκάζι, 213 0109300, 213 0109324

press@athens-technopolis.gr,www.technopolis-athens.com

Ώρα έναρξης: 21:00

Πρόσβαση

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός», Τρόλεï: No. 21 (από Ομόνοια), Στάση «Φωταέριο», Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

ΠΡΟΣΟΧΗ:

Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ VIVA.GR ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΤΥΟ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΩΝ ΤΟΥ. ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΟΝΤΑΙ ΩΣ ΜΟΝΑ (ΜΟΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ)-ΔΙΠΛΑ (ΔΥΑΔΕΣ ΔΙΠΛΑΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΛΑΝΟ)-ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΤΟΜΩΝ.

ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ Η ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΟΡΦΗ ΓΙΑ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ.

ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ.

Παρακαλούνται οι θεατές ΑμΕΑ με αμαξίδιο να δεσμεύουν θέσεις στο διάζωμα Γ1 το οποίο έχει ειδική διαμόρφωση για εύκολη πρόσβαση.

Αναφορικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων: https://athens-technopolis.gr/index.php/el/oroi-eisitirion-2021

Όροι χρήσης: https://athens-technopolis.gr/index.php/el/oroi-eisitirion-2021 

  • SHARE
  • TWEET