Χειμερινοί Κολυμβητές

Αθήνα @ Ίλιον Plus

Χειμερινοί Κολυμβητές Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα Χειμερινοί Κολυμβητές
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν -εν πλήρη συνθέσει- στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus στις 6, 7 και 8 Δεκέμβρη για τρεις μοναδικές συναυλιακές βραδιές. 

Το ΙΛΙΟΝ plus υποδέχεται την εορταστική περίοδο με ένα από τα πιο αγαπημένα του μουσικά σύνολα. Όπως γίνεται εδώ και πολλά χρόνια, θα διαμορφώσουν το πρόγραμμά τους ανάλογα με το ακροατήριο, τη διάθεσή τους αλλά και επηρεαζόμενοι προφανώς από την ιδιαίτερη πολιτική και γενικότερα πολιτιστική συγκυρία.

Γνωστοί για τις άκρως επιτυχημένες live εμφανίσεις τους και τους φανατικούς οπαδούς τους, οι Χειμερινοί Κολυμβητές προτείνουν μία διαφορετική, sui generis συναυλία, που μένει αξέχαστη σε όσους την έχουν παρακολουθήσει έστω και μία φορά.

Οι σπάνιες εμφανίσεις τους αποτελούν γεγονός ειδικά για την Αθήνα και κάθε συναυλία τους είναι διαφορετική γιατί δημιουργείται «επί τόπου» με τη συμμετοχή του κοινού. Και κάθε παράστασή τους διακρίνεται όχι μόνο για τη μουσική τους πρόταση που συνδυάζει παραδοσιακά και σύγχρονα στοιχεία, εφαρμοσμένα από δεξιοτέχνες μουσικούς, αλλά και για την ευδιάθετη, ζεστή και ουσιαστική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με το κοινό τους.

Οι ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ διανύουν αισίως την όγδοη πενταετία της δράσης τους ως μουσικό συγκρότημα, καθώς ξεκίνησαν το 1979.

ΙΛΙΟΝ plus

Πατησίων και Κοδριγκτώνος 17

Έναρξη: Παρασκευή & Σάββατο 22:00 / Κυριακή 21:30

Γενική Είσοδος: 8 €

Κρατήσεις (με ελάχιστη κατανάλωση): 2108824383, 6983600510

ilionplus.gr

  • SHARE
  • TWEET