Raketkanon

Αθήνα @ Temple Athens

Raketkanon Αθήνα @ Temple Athens
Συγκροτήματα Raketkanon
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Temple Athens
Διεύθυνση Ιάκχου 17, Γκάζι
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 15 / 18 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Yoleni's
Διοργανωτής

Raketkanon ζωντανά στην Αθήνα

“final goodbye tour”

Special Guest: ΤΒΑ

Temple Athens (Ιάκχου 17, Γκάζι)

Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Πόρτες: 20:30

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ:
• 15€ (προπώληση)
• 18€ (ταμείο)

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
• Τηλεφωνικά στο 11876
• Reload Stores
• Seven Spots
• Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης
• Wind
• Viva Kiosks (Συνταγμα & Τεχνόπολις)
• Yolenis Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9, Αθήνα, τηλ.: 2122223623 - www.yolenis.com)
• Ηλεκτρονική προπώληση: viva.gr

Οι συντριπτικοί Raketkanon επιστρέφουν στην Αθήνα και αυτή τη φορά στο Ναό για το τελευταίο τους λάιβ στην σχεδόν 10ετή πορεία τους. Κι όσο μας θλίβει το γεγονός ότι αυτή η μπάντα κλείνει οριστικά τον κύκλο της, μας χαροποιεί ότι θα τους δούμε για τελευταία φορά ζωντανά για να το γιορτάσουμε μαζί τους αναλόγως. Το κείμενο που ακολουθεί που είναι και άκρως συγκινητικό και θαυμαστό δείχνει αφενός το υπέροχο αυτής της μπάντας και αφετέρου πόσο φορτισμένη και σημαντική θα είναι αυτή η βραδιά. 

Τι μας λένε όμως οι ίδιοι: 

«Τα τελευταία 10 χρόνια για μας ήταν πέρα από κάθε προσδοκία που θα είχαμε το θάρρος να ονειρευτούμε. 

Βρήκαμε τρόπο να δημιουργήσουμε κάτι με τρόπο που νιώσαμε ότι ήταν μοναδικό για τους τέσσερις μας, με μια όλο και μεγαλύτερη ομάδα από ομοϊδεάτες οπαδούς και φίλους σ’όλο τον κόσμο. Και οφείλουμε αμέριστη ευγνωμοσύνη σε όλους αυτούς που είτε ήταν ανάμεσα στο ιδρωμένο και εκστατικό κοινό ενός απ’τα λάιβ μας ή στο υπνοδωμάτιό τους ακούγοντας τη μουσική μας από λάπτοπ. 

Αναλογιζόμενοι τη διαδρομή αυτή, βρισκόμαστε στο τέλος. Φτιάξαμε τρεις δίσκους που γι’αυτούς είμαστε υπερήφανοι, επισκεφτήκαμε τα πιο όμορφα μέρη, συναντήσαμε τους πιο υπέροχους ανθρώπους και νιώθουμε ότι επιτύχαμε καλλιτεχνικά (που είναι και ο βασικός λόγος να κάνει κανείς μουσική ούτως ή άλλως). 

Σε όλους όσους μας έδωσαν την αγάπη τους, δούλεψαν μαζί μας, μας γνώρισαν στους φίλους τους, αγόρασαν τους δίσκους μας, έκλεψαν τους δίσκους μας, μας μετέφεραν πάνω απ’τα κεφάλια τους, μας εκφράστηκαν ειλικρινά, σε όλους όσους μας βοήθησαν όταν ήμασταν χαμένοι γεωγραφικώς κι αλλιώς, όλους όσους τραγούδησαν μαζί μας στους ανύπαρκτους μας στίχους και όλους όσους συμφωνούν ότι δεν μπορεί να υπάρχει ανταγωνισμός στην καλλιτεχνική έκφραση, σας ευχαριστούμε. Θα ήταν αδύνατο χωρίς εσάς. 

Εμπλουτίσατε τις ζωές μας. 

Και εδώ τελειώνουν οι Raketkanon. Θα κάνουμε ένα ακόμα club tour από τώρα και μέχρι τον Φεβρουάριο του 2020 και ξεκινάμε να κλείνουμε μερικά festivals το 2020 που θα ανακοινωθούν το συντομότερο. 

Και οι τέσσερις μας θα συνεχίσουμε να κάνουμε μουσική. Ολοκληρώνουμε αυτό το project σε ειρήνη και αγάπη μεταξύ μας και ευχόμαστε σε όλους ακριβώς αυτό. 

Σας ευχαριστούμε,
Raketkanon

Pieter De Wilde
Lode Vlaeminck
Jef Verbeeck
Pieter-Paul DevosȬ

LINKS:
Raketkanon
3 Shades of Black
Temple Athensfacebook.com/templeliveclub

  • SHARE
  • TWEET