Οι Soen με ορχήστρα για μία συναυλία στην Ελλάδα

Επιστρέφουν μόλις έναν χρόνο μετά τις εμφανίσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

30/03/2023 @ 18:37

SOEN [swe] LIVE IN GREECE!

"Atlantis tour" ft. orchestra

ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ | ΑΘΗΝΑ, FUZZ CLUB

ft. special guests CHURCH OF THE SEA

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 | Έναρξη 21:15 | Συστήνεται η έγκαιρη προσέλευση.

Πρόκειται για μια από τις πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις όπου κοινό και καλλιτέχνης συνδέονται και αλληλεπιδρούν στο διηνεκές, οπότε μια ιδιαίτερη αφορμή επανασύνδεσης μεταξύ των Ελλήνων rock fans και των Soen αποτελεί ένα μοναδικό event ξεχωριστής βαρύτητας.

Ειδικότερα όμως η προσεχής επίσκεψη των prog ηρώων από τη Σουηδία, που τους φέρνει στην Αθήνα στις 5 Σεπτεμβρίου για μια αποκλειστική συναυλία στο Fuzz Live Club στα πλαίσια της ευρωπαϊκής τους περιοδείας, δε μοιάζει με τις υπόλοιπες.

Το πρόσφατο "Atlantis" μας έδειξε ένα ιδιαίτερο πρόσωπο του σχήματος των Ekelöf / Lopez, με τις κλασικότροπες ενορχηστρώσεις να σηκώνουν μεγάλο βάρος των συνθέσεων και να δίνουν νέα πνοή σε μερικά από τα πιο γνωστά τους κομμάτια.

Πηγαίνοντας λοιπόν το όλο πείραμα ένα βήμα παραπέρα, οι Soen βγαίνουν στο δρόμο συνοδευόμενοι από την ορχήστρα και τα επιπλέον φωνητικά, με σκοπό να αποδώσουν σε όλη της τη μεγαλοπρέπεια αυτή τη μοναδική στιγμή στη δισκογραφία τους.

Οι Έλληνες fans θα είναι κοινωνοί σε αυτή τη μοναδική βραδιά που αναμένεται να δυναμώσει ακόμα περισσότερο ένα σπάνιο δεσμό αλληλοεκτίμησης, μέσω ενός από τα πιο ενδιαφέροντα art metal / prog rock projects των τελευταίων ετών.

Μια παραγωγή της Made of Stone Productions

Τιμές εισιτηρίων: 29€ (early bird) | 32€ (προπώληση) | 35€ (ταμείο).

Σημεία προπώλησης:

Δίκτυο viva.gr – Public – Wind

Metal Era (hardcopy διαθέσιμα από 3 Απριλίου)

  • SHARE
  • TWEET