Electro Vampires, The Morphine Social Club

Αθήνα @ The Host

Electro Vampires, The Morphine Social Club Αθήνα @ The Host
Συγκροτήματα Electro Vampires, The Morphine Social Club
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος The Host
Διεύθυνση Πάικου 4
Τηλέφωνο 2310527999
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Electro Vampires Live @ The Host

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου

στις 21.00

Opening Act: The Morphine Social Club

Οι Electro Vampires έρχονται on stage την Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, στο "The Host" , στην Παϊκου 4 για μια βραδιά γεμάτη από την μουσική τους. Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου τους album, θα μας παρουσιάσουν τα νέα τους κομμάτια. Μαζί τους οι Morphine Social Club.

Ο νέος δίσκος των Electro Vampires – ο δεύτερος κατά σειρά- κυκλοφόρησε από την Mantra Records και μας συστήνεται μουσικά ως ένας οδηγός επιβίωσης και συνάμα αυτοκαταστροφής.
Ακούει στον τίτλο «Ignorance and Violence» και περιλαμβάνει 11 tracks, που θα μας θυμίσουν την ποιότητα, τον χαρακτήρα και την ταυτότητα των E.V. από την αρχή.

Ο δίσκος, που ηχογραφήθηκε στο Magnanimus Recording Studio, θα κυκλοφορήσει σύντομα και σε βινύλιο, ενώ ο Χειμώνας θα βρει τους E.V. στο δρόμο για μια σειρά από live εμφανίσεις σε μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Οι Electro Vampires…

Δημιουργήθηκαν στη Θεσσαλονίκη το 2010. Η ιδέα της δημιουργίας τους ξεκίνησε από το «Glastonbury» της Αγγλίας. Ο πρώτος τους δίσκος κυκλοφόρησε το 2012 και είχε τίτλο «Behind the eyes of the shadow». Αγαπούν τα live και είναι κοινό μυστικό πως στην σκηνή η χημεία τους απογειώνεται. Με ήχους post punk μας εισάγουν στη δική τους μουσική, τη δική τους φιλοσοφία, τη δική τους ενέργεια.

Electro Vampires:
Lens : guitar
Sugar : vocals
Y.O.P.J. : drums
Νick : bass guitar
Gosha : synthmachinez

Meet us @ https://electrovampires.com/

Οι Morphine Social Club...

Δημιουργηθηκαν το 2015 στη Θεσσαλονικη και παίζουν έκτοτε το μονολιθικό rock 'n' roll, κάνοντας κατάχρηση fuzz,oscillations και λοιπών θορύβων. Έχουν κυκλοφορήσει 3 ΕΡ και είναι τα εξής: "Radioactive" (2015), "Monolithic Gospel" (2017) και "Post Apocalyptic Poetry" (2019).

Πληροφορίες:

Electro Vampires Live @ The Host

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου στις 21.00
Opening Act: The Morphine Social Club
Είσοδος: 5 ευρώ

  • SHARE
  • TWEET