Fundracar

Αθήνα @ Athens View - Roof Top Art Project

Fundracar Αθήνα @ Athens View - Roof Top Art Project
Συγκροτήματα Fundracar
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Athens View - Roof Top Art Project
Διεύθυνση Χαριλάου Τρικούπη 18 & Ακαδημίας
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου 8 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

FUNDRACAR live higher than ever!

Σάββατο 23 Ιουνίου 2018

ATHENS VIEW – Roof Top Art Project

an urban experiment for live music | poetry | video art | dance culture

(Χαριλάου Τρικούπη 18 & Ακαδημίας / Αθήνα)

Είσοδος: 8 ευρώ (300 περιορισμένα εισιτήρια) – Για κρατήσεις: fundracar@gmail.com – Έναρξη: 21:30

Event page

“Οι Fundracar είναι και πάλι εδώ
Φέρνουν παράνοια και πανικό!”

Δέκα χρόνια πέρασαν και το διαστημόπλοιο των Fundracar ακόμη ταξιδέυει στον γαλαξία! Μοιάζει σαν χτες που μέσα από μικρά (τηρουμένων των αναλογιών) εκκωφανικά big bangs, γεννήθηκαν κολασμένα riffs, συμπαγείς μπασογραμμές, βουκολικά πνευστά και έξαλλα synths, με την ώθηση των οποίων το διαστημικό επιβατηγό εκτινάχθηκε σε ένα πολυμουσικό σύμπαν, φτιαγμένο από ψυχότροπα, πυρίτιδα, γλυκερίνη κι αγιασμό.

Οι Fundracar δεν έχουν να κάνουν μόνο με τη μουσική ή τον στίχο τους (αν και είναι και στα δύο εκστατικά αιρετικοί), αλλά με τη διεργασία, τη μεταφυσική τελετή που συνοδεύει τις ζωντανές τους εμφανίσεις. Χορευτική reggae, γκρουβάτη dub, βρώμικη rock, συμπαντική ψυχεδέλεια και αντικαθεστωτική punk, ανακατευόνται μέσα στη μαρμίτα ενός από τα πιο ιδιαίτερα εγχώρια σχήματα του σήμερα, του αύριο και του χτες, δημιουργώντας αυτό που οι ίδιοι ονομάζουν psy reggae trippy dub. Η εμπειρία στραγγίζει τον θεατή, του αφαιρεί κάθε ψήγμα βιοενέργειας και τον παραδίδει αμαχητί στην απόλυτη συναυλιακή εμπειρία.

Έχοντας γυρίσει την Ελλάδα χίλιες και μία φορές κι έχοντας καταφέρει να επηρεάσουν αρκετούς εκ των μεταγενεστέρων τους, με αφορμή τον εορτασμό των 10 ετών ύπαρξής τους, οι Fundracar, πραγματοποιούν εμφανίσεις σε όλη την επικράτεια, εν πλήρει απαρτία, συνοδεία αγαπημένων φίλων και εξεχόντων καλλιτεχνών. Η βραδιά του Σαββάτου 23 Ιουνίου, θα αποτελέσει όπως πάντα, μία άκρως πνευματική, μουσική τελετουργία ή απλά τη μεγαλύτερη συναυλία τους μέχρι την επόμενη...

LINKS:
Fundracar
Ινστιτούτο Πειραματικών Τεχνών

  • SHARE
  • TWEET