Ejekt Festival: Nick Cave & The Bad Seeds, Editors, Wolf Alice, Protomartyr, Jack Heart

Αθήνα @ Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου

Ejekt Festival: Nick Cave & The Bad Seeds, Editors, Wolf Alice, Protomartyr, Jack Heart Αθήνα @ Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Συγκροτήματα Ejekt Festival: Nick Cave & The Bad Seeds, Editors, Wolf Alice, Protomartyr, Jack Heart
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Πλατεία Νερού, Ολυμπιακός Πόλος Φαλήρου
Διεύθυνση -
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 50 / 55 e
Ώρα έναρξης 17:20
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης
Διοργανωτής

23.06.2018
Πλατεία Νερού, Φάληρο

EJEKT FESTIVAL 2018

NICK CAVE & THE BAD SEEDS
EDITORS
WOLF ALICE
PROTOMARTYR
JACK HEART

Πρόγραμμα εμφανίσεων

Το πρόγραμμα εμφανίσεων των συγκροτημάτων είναι το εξής:

16.30 - Έναρξη προσέλευσης

17.20 – 17.50 – Jack Heart
18.05 – 18.55 – Protomartyr
19.20 – 20.20 – Wolf Alice
20.45 – 22.05 – Editors
22.40 – Nick Cave & The Bad Seeds 

Ενημέρωση για την πρόσβαση στην Πλατεία Νερού την ημέρα του φεστιβάλ.

Το Σάββατο 23 Ιουνίου, κατά τις ώρες διεξαγωγής του EJEKT Festival, αναμένεται να κλείσει η Λεωφόρος Συγγρού από τις 20.30 για να πραγματοποιηθεί ο βραδινός αγώνα δρόμου SNF RUN: Τρέχοντας προς το Μέλλον του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Για την αποφυγή της όποιας ταλαιπωρίας τους, οι επισκέπτες του EJEKT Festival παρακαλούνται να λάβουν υπ'όψιν τους αυτό το δεδομένο. 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση:

Αρένα: 50 Ευρώ
VIP: SOLD OUT

Ταμείο
Αρένα: 55 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, public.gr, καταστήματα Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: ejekt.gr, 2109636489


23.06.2018
Πλατεία Νερού, Φάληρο

EJEKT FESTIVAL 2018

NICK CAVE & THE BAD SEEDS
EDITORS
WOLF ALICE
PROTOMARTYR
JACK HEART

Οι Protomartyr για πρώτη φορά στην Ελλάδα!

Νέες τιμές εισιτηρίων από 15/03

Μετά τα ήδη ανακοινωμένα ονόματα των Nick Cave & The Bad Seeds, Editors και Wolf Alice (στην πρώτη εμφάνισή τους στην Ελλάδα), το φετινό line-up του EJEKT Festival ολοκληρώνεται με δύο ακόμα εξαιρετικά συγκροτήματα: τους Protomartyr και τον Jack Heart.

Protomartyr

Οι Protomartyr έχουν χαρακτηριστεί δικαίως η νέα μεγάλη ελπίδα του post punk, με την κριτική να βλέπει σε αυτούς το συγκρότημα που ξεχωρίζει σαφώς από το πρόσφατο, αμερικανικό ρεύμα αναβίωσης του μουσικού αυτού είδους: το συγκρότημα από το Detroit, στις τρεις προηγούμενες δουλειες τους, μας είχε δείξει ότι κατέχει τη φόρμα, αλλά το 2017 κατάφεραν να ταράξουν για τα καλά τα νερά. Το έξοχο “Relatives In Descent”, ένας από τους κορυφαίους δίσκους της περασμένης χρονιάς, είναι ένα instant classic, ένας δίσκος που στο μέλλον θα είναι σημείο αναφοράς, διότι μας δείχνει πώς ένα είδος με ιστορία δεκαετιών μπορεί να αναζωογνοηθεί και να ακούγεται επίκαιρο σήμερα, ανοίγοντας παράλληλα νέους δρόμους.

Οι προφανείς αναφορές είναι εκεί (The Fall, Wire, κλπ), αλλά ο Joe Casey - με τους αλληγορικούς στίχους και τη φωνή που θυμίζει έντονα τόσο τον Nick Cave όσο και τον Ian Curtis - και η παρέα του δείχνουν ότι είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις όπου ένα συγκρότημα γίνεται καλύτερο με κάθε νέο δίσκο και καταφέρνουν να αποδώσουν το zeitgeist όπως μόνο οι αληθινοί καλλιτέχνες μπορούν.

Οι Protomartyr θα δώσουν την πρώτη τους συναυλία στην Ελλάδα στις 23 Ιουνίου στη σκηνή του EJEKT Festival.

Jack Heart

Χάρη στη σαγηνευτική φωνή του και τραγούδια οπως τα “She Don't Mind” και “Mausoleum”, ο Έλληνας τροβαδούρος κατάφερε να μας γοητεύσει με το περσινό ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο “Emotional Pinata”.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για την αρένα θα πωλούνται προς 43 ευρώ ως και τις 15 Μαρτίου. Έπειτα, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 47 ευρώ ως και τις 31 Μαϊου. Η τελική τιμή της προπώλησης, από την 1η Ιουνίου, θα είναι 50 Ευρώ. Στο ταμείο η τιμή τους θα είναι 55 ευρώ.

Τα VIP εισιτήρια θα κοστίζουν 125 ευρώ στην προπώληση ως την εξάντλησή τους – έχουν μείνει πολύ λίγα εισιτήρια σε αυτή την κατηγορία.

Στο ταμείο η τιμή τους (αν δεν εξαντληθούν στην προπώληση) θα είναι 150 Ευρώ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση:

Αρένα: 50 Ευρώ
VIP: 125 ευρώ

Ταμείο

Αρένα: 55 Ευρώ
VIP: 150 Ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Public.gr, καταστήματα Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.
Πληροφορίες: ejekt.gr, 2109636489

Ακολουθούν τα προηγούμενα δελτία τύπου

23.06.2018
Πλατεία Νερού, Φάληρο

EJEKT FESTIVAL 2018

NICK CAVE & THE BAD SEEDS
EDITORS
WOLF ALICE
+ more names tba

Οι Wolf Alice για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στο EJEKT Festival!

Νέες τιμές εισιτηρίων από 19/12

Οι Wolf Alice στο EJEKT Festival! Η πλέον ανερχόμενη βρετανική μπάντα της πρόσφατης πενταετίας είναι το τρίτο όνομα που ανακοινώνεται από το line-up της 23ης Ιουνίου, μετά τους Nick Cave & The Bad Seeds και τους Editors. Αυτή θα είναι η πρώτη εμφάνιση του συγκροτήματος στην Ελλάδα.

Με τους μόλις δύο δίσκους που έχουν κυκλοφορήσει ως σήμερα, οι Wolf Alice έχουν καταφέρει να ανανεώσουν το ενδιαφέρον του κοινού για τη νέα βρετανική ροκ μουσική. Το μυστικό τους είναι ο πρωτότυπος συγκερασμός αντιδιαμετρικά αντίθετων στοιχείων: αυτή η μίξη grunge και indie-rock με dream-pop και shoegaze τους κάνει να θυμίζουν 90ς αλλά να ακούγονται όσο πιο 10ς γίνεται.

Το - προ διετίας - ντεμπούτο τους “My Love Is Cool” έγινε “χρυσό”, βρέθηκε στο νο2 του Βρετανικού chart και τους έφερε μέχρι τις υποψηφιότητες στα Βραβεία Grammy, τα Brit Awards, το Mercury Prize και τα NME Awards!

Το δεύτερο άλμπουμ τους “Visions of a Life” κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο, έφτασε και αυτό στο νο2 του Βρετανικού chart και είναι ήδη στις σημαντικότερες λίστες με τα καλύτερα του 2017, οπως στο νο2 στο ΝΜΕ, το νο3 στο Q, το νο12 στον Guardian.

Τα τραγούδια τους έχουν γίνει ήδη σημείο αναφοράς στην ευρύτερη σύγχρονη κουλτούρα: το “Silk” χρησιμοποιήθηκε στο trailer της ταινίας “T2: Trainspotting”, το “Moaning Lisa Smile” ακούστηκε στο The Leftovers, το “You're a Germ” στο The Royals.

Το πιο δυνατό σημείο τους όμως είναι η σκηνή: εκεί, η Ellie Rowsell επιδεικνύει πόσο χαρισματική performer είναι, αιθέρια και δυναμική ταυτόχρονα. Αυτή η must-see ενέργεια της είναι ο λόγος που έχει ήδη γίνει ένα από τα νέα είδωλα της βρετανικής σκηνής και που πολύ σύντομα θα κάνει τους Wolf Alice να γεμίζουν αρένες.

Σύντομα θα ανακοινωθούν νέα ονόματα και λοιπές πληροφορίες για το EJEKT Festival 2018.

Ενημέρωση για τα εισιτήρια

Τα εισιτήρια για την αρένα θα πωλούνται προς 40 ευρώ ως και τις 18 Δεκεμβρίου. Έπειτα, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 43 ευρώ.

Τα VIP εισιτήρια θα πωλούνται προς 100 ευρώ ως και τις 18 Δεκεμβρίου. Έκτοτε, η τιμή θα διαμορφωθεί στα 125 ευρώ.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Προπώληση:

Αρένα: 40 ευρώ (ως και 18/12), 43 ευρώ
VIP: 100 Ευρώ (ως και 18/12), 125 ευρώ

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: ejekt.gr, 2109636489

 

Ακολουθούν τα προηγούμενα Δελτία Τύπου

Εκτός από τον Nick Cave και τους Bad Seeds, και οι αγαπημένοι του ελληνικοί κοινού Editors θα εμφανιστούν στο φετινό Ejekt Festival, το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018.

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές, αλλά αναμένονται άμεσα. Μέχρι τότε, ας θυμηθούμε τι έγινε δύο χρόνια πριν, στην προηγούμενη εμφάνιση των Editors στο Ejekt Festival του 2016.

Για ό,τι νεότερο σχετικά με το Ejekt Festival θα ενημερωθείτε πρώτοι από το Rocking.gr.

Ακολουθεί το αρχικό Δελτίο Τύπου

23.06.2018

Πλατεία Νερού, Φάληρο

Ejekt Festival 2018

Nick Cave & The Bad Seeds

Έναρξη προπώλησης: 9 Νοεμβρίου (12:00)

Ο Nick Cave και οι The Bad Seeds στο Ejekt Festival 2018!

Οι ανακοινώσεις για το line-up του 14ου Ejekt Festival αρχίζουν με το όνομα που κυριάρχησε όλη τη χρονιά στα συναυλιακά της χώρας: μετά το εντυπωσιακό sold out της συναυλίας τους στο Tae Kwon Do, o Nick Cave και οι The Bad Seeds επιστρέφουν στην Αθήνα για να ανέβουν για πρώτη φορά στη σκηνή του Ejekt Festival.

Η συναυλία τους στις 16 Νοεμβρίου στο Tae Kwon Do υπήρξε το πιο εκκωφαντικό sold out εδώ και πολλά χρόνια. Τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν πολύ γρήγορα και ακολούθησε ένα πραγματικό ντελίριο, καθώς η ζήτηση εισιτηρίων ήταν και παραμένει πολύ μεγάλη.

Το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει ξανά τον Αυστραλό δημιουργό και τους περίφημους Seeds στην πιο ιδανική τοποθεσία: στις 23 Ιουνίου στη σκηνή του EJEKT Festival, στην πανέμορφη Πλατεία Νερού στο Φάληρο, ακριβώς δίπλα στη θάλασσα.

Η εμφάνισή τους στο Ejekt Festival 2018 γίνεται στα πλαίσια της καλοκαιρινής περιοδείας τους στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκα φεστιβάλ, σε συνέχεια της θριαμβευτικής χρονιάς που διανύει το συγκρότημα, με αλλεπάλληλα sold out shows ανά τον πλανήτη και τις κριτικές να είναι κυριολεκτικά αποθεωτικές, μιλώντας για ένα θέαμα που δεν έχει όμοιο του στη σύγχρονη μουσική!

Το line up της περιοδείας των Nick Cave & The Bad Seeds περιλαμβάνει τους Nick Cave, Warren Ellis, Martyn Casey, Thomas Wydler, Jim Sclavunos, George Vjestica και Larry Mullins.

Σύντομα θα ανακοινωθούν πολλά ακόμα ονόματα και λοιπές πληροφορίες για το Ejekt Festival 2018.

Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει στις 12:00 της 9ης Νοεμβρίου.

Εισιτήρια

Προπώληση:

Αρένα: 36 Ευρώ (early bird), 40 ευρώ (α' φάση προπώλησης)

VIP: 60 Ευρώ (early bird), 80 Ευρώ (α' φάση προπώλησης)

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Public, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης,

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: ejekt.gr, 2109636489

Δελτίο Τύπου

  • SHARE
  • TWEET