Free Music Fest: Πάνος Κατσιμίχας, Βασίλης Καζούλης, Βασίλης Μπαμπανιάρης & Sepia, Νάυλον Άστρα, Δημήτρης Καρράς

Αθήνα @ Πάρκο Δημαρχείου Κορυδαλλού

Free Music Fest: Πάνος Κατσιμίχας, Βασίλης Καζούλης, Βασίλης Μπαμπανιάρης & Sepia, Νάυλον Άστρα, Δημήτρης Καρράς Αθήνα @ Πάρκο Δημαρχείου Κορυδαλλού
Συγκροτήματα Free Music Fest: Πάνος Κατσιμίχας, Βασίλης Καζούλης, Βασίλης Μπαμπανιάρης & Sepia, Νάυλον Άστρα, Δημήτρης Καρράς
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Πάρκο Δημαρχείου Κορυδαλλού
Διεύθυνση Γρηγορίου Λαμπράκη 94
Τηλέφωνο
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 18:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής BigBadWolf, Δήμος Κορυδαλλού

Free MusicFest vol 2.

Το Freemusic fest υπάγεται στην παγκόσμια γιορτή της μουσικής όπου γιορτάζετε από το 1982.. Στην Ελλάδα έχει ξεκινήσει να κάνει δειλά την εμφάνιση του τα τελευταία τρία χρόνια με την μορφή δωρεάν μικρών μουσικών συνευρέσεων έξω από μαγαζιά και μικρούς χώρους συναυλιών.

Φέτος το Free MusicFest θα γίνει στο πάρκο που βρίσκεται μπροστά από το δημαρχείο Κορυδαλλού επί της οδού Γρηγορίου Λαμπράκη 94.

Η BigBadWolf με την υποστήριξη του Δήμου Κορυδαλλού παρουσιάζει τον Πάνο Κατσιμίχα και τον Βασίλη Καζούλη σε μια συναυλία που θα μας θυμίσει τα αγαπημένα τραγούδια των Κατσιμιχαίων (Φάνης, Ρίτα – Ριτάκι, Ανόητες Αγάπες, κλπ) καθώς και μελωδίες του Βασίλη Καζούλη ( Αν ήσουν άγγελος, Άννα, Φανή).

Το Free MusicFest ξεκινά στις 18:00 με opening act τους Νάυλον Άστρα, τη σκυτάλη πέρνει ο Βασίλης Μπαμπανιάρης με τους Sepia και την παραδίδει στον Δημήτρη Καρρά.

Το Free MusicFest είναι μια δωρεάν συναυλία που σκοπό έχει να μοιράσει απλόχερα μουσική σε μικρούς και μεγάλους σε όλη την Αθήνα.

Σας περιμένουμε όλους εκεί στις 21/6 να γιορτάσουμε όλοι μαζί την παγκόσμια ημέρα μουσικής.

Για πληροφορίες 
6908561641
info@bigbadwolf.tv

  • SHARE
  • TWEET