Vodka Juniors, 63 High, Shoplifters

Θεσσαλονίκη @ We

Vodka Juniors, 63 High, Shoplifters Θεσσαλονίκη @ We
Συγκροτήματα Vodka Juniors, 63 High, Shoplifters
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος We
Διεύθυνση Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρηγορίου Λαμπράκη
Τηλέφωνο 2310-284700
Τιμή εισιτηρίου 8 / 10 e
Ώρα έναρξης 20:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, Eventbrite.gr, Rover Bar, WE, Nico Tattoo Crew Thessaloniki, Musicland Tickethouse, Seven Videospots, Media Markt
Διοργανωτής

Vodka Juniors

"Warrior" Release Show

w/ 63 High & Shoplifters

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Πολυχώρος WE

Είσοδος:

Προπώληση 8€ | Ταμείο 10€

Σημεία Προπώλησης:

Rover Bar |WE|Nico Tattoo Crew Thessaloniki| Musicland Tickethouse | Seven Videospots | Media Markt
Διαδικτυακά viva.gr (*Τα πρώτα 50 εισιτήρια με δώρο το νέο cd!) & eventbrite.com

Vokda Juniors Live…! Έρχονται με άγριες διαθέσεις. Μετά από έναν νέο δίσκο-φωτιά οι Vodka Juniors παρέα με τα βόρεια αδέρφια 63 High και οπισθοφυλακή τους Shoplifters από τη Σερβία επιστρέφουν το Σάββατο 24 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη για μια φουλ επίθεση στον πολυχώρο WE! Μετά το επικό 2ήμερο στο φιλόξενο Eightball, και την ισοπεδωτική εμφάνιση στο stage του Street Mode το καλοκαίρι, οι Vodka Juniors στήνουν ένα μεγάλο πάρτι στις 24 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη για την live παρουσίαση του νέου τους δίσκου! "Warrior Anthems"….! Η προθέρμανση για τη μεγάλη βραδιά ξεκίνησε... καλά (ξε)μπερδέματα!

Λίγα λόγια για τους Vodka Juniors:

Οι Vodka Juniors δημιουργήθηκαν το 2000 στην Αθήνα. Η μπάντα αποτελείται από τους Κωστή, Ορέστη, Χάρη, Jack και Νικήτα. Η πρώτη τους κυκλοφορία ήταν μια κασέτα demo με τίτλο “No Drinks For You”, ενώ οι επόμενοι κυκλοφορούν από την Cannonball 666 Records. To 2013 ξεκίνησαν ένα crowdfunding project ζητώντας από τον κόσμο να συμμετάσχει για την ηχογράφηση του επόμενου album τους Clubriot. To Clubriot, ένα τριπλό LP, ολοκληρώνεται τελικά και είναι διαθέσιμο στις 22 Απριλίου 2015. Τον Ιανουάριο του 2018 κυκλοφορούν το τελευταίο τους άλμπουμ Warrior Anthems.

Η μουσική τους είναι μια προσπάθεια να σπάσουν όλα τα μουσικά σύνορα, ένα μείγμα από σκληρό punk της δεκαετίας του '80, ηλεκτρονικής μουσικής, dub, surf και hip-hop και να προσφέρουν μια συναισθηματική “βουτιά” μέσω λέξεων, ήχων και ρυθμών.

Λίγα λόγια για τους 63 High:

Οι 63high σχηματίστηκαν το 1997 στη φραπεδούπολη, και λίγο αργότερα καταφανώς επηρεασμένοι από τη σκηνή της jamaican reggae και το βρετανικό ska κίνημα, καθώς και από την αμερικάνικη hardcore punk κουλτούρα, ηχογραφούν το πρώτο (σπάνιο πλέον) demo. Στις δυο δεκαετίες που μεσολάβησαν κυκλοφόρησαν ένα 7ιντσο split EP δυο LP και έχουν εμφανιστεί ζωντανά σε αμέτρητες περιπτώσεις, από σπίτια, σχολεία, camping, extreme sports sites, πάρκα και clubs έως festivals (κυρίως ανεξάρτητα αντιρατσιστικά αντιφασιστικά). To 2017 κυκλοφόρησε ο δίσκος Analog hearts in a digital world.

Εχουν μοιραστεί τη σκηνή με σχεδόν κάθε σημαντική μπάντα του είδους που έχει επισκεφθεί την Ελλάδα όπως Sex Pistols, Ska-P, Los De Abajo, Sublime, Toasters, Meteors, Jaya The Cat, No Fun At All, Aggrolites, Oi Polloi, Leftover Crack, Wilhelm Scream, κλπ.

Λίγα λόγια για τους Shoplifters:

Οι Shoplifters είναι μια πανκ ροκ μπάντα που δημιουργήθηκε το 2002 στο Novi Sad της Σερβίας.

Μετά από μερικά αρχικά demos ηχογράφησαν ένα EP 'Handle With Care' με 4 κομμάτια, το οποίο γρήγορα καλωσορίστηκε από την τοπική underground σκηνή. Το 'Handle With Care' τους χάρισε την ευκαιρία να “ανοίξουν” τους punk rock θρύλους Hard-Ons στα τέλη του 2005, καθώς και να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο album τους 'Technicolor Melodies' το 2006.

Το 2009 κυκλοφόρησαν σε συνεργασία με τους The Phonerings, ένα emo punk συγκρότημα του Βελιγραδίου, το 'Reach the Coast' και μετά από αυτό το συγκρότημα είχε κάποιες αλλαγές στο lineup.

Από τότε η σύνθεση παραμένει αμετάβλητη.

Η μπάντα κυκλοφόρησε το δεύτερο πλήρες album 'A Fresh Start' το 2013, ακολουθούμενο από 2 EP's το 'Smile' (2015) και το 'Believe'(2016). Το 2017 οι Shoplifters ηχογράφησαν ένα νέο 7" EP με τον τίτλο 'Forgiver', το οποίο κυκλοφόρησε από 5 labels παγκοσμίως.

Fb event: Vodka Juniors | Thessaloniki Release Show Warrior Anthems

****
WE | Πολυχώρος Πολιτισμού & Αθλητισμού
Λεωφ. 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
Θεσσαλονίκη
Τ: 2310 284700 

weskg.gr

  • SHARE
  • TWEET