Peter Murphy, Vagina Lips

Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater

Peter Murphy, Vagina Lips Θεσσαλονίκη @ Principal Club Theater
Συγκροτήματα Peter Murphy, Vagina Lips
Ημερομηνία
Πόλη Θεσσαλονίκη
Χώρος Principal Club Theater
Διεύθυνση Ανδρέα Γεωργίου 56
Τηλέφωνο 2310-428088
Τιμή εισιτηρίου 32 / 35 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt
Διοργανωτής

Νέα opening acts

The Steams (Αθήνα)
Vagina Lips (Θεσσαλονίκη)

Νέα οpening acts για τις συναυλίες

Λόγω προβλημάτων με τις βίζες των μελών τους, δυστυχώς οι PGM δεν θα μπορέσουν να έρθουν στην Ελλάδα για τις συναυλίες. Στη θέση τους θα εμφανιστούν δύο από τα πιο ελπιδοφόρα ελληνικά συγκροτήματα: στην Αθήνα οι The Steams και στη Θεσσαλονίκη οι Vagina Lips.

Οι The Steams κυκλοφόρησαν φέτος το ντεμπούτο άλμπουμ τους 'Wild Ferment", το οποίο επιβεβαίωσε την εντυπωσιακή πρώτη εικόνα που μας είχαν δώσει προ διετίας με το single “Feed/Green Fire”. Εξαιρετική psych rock που ήδη έχει κερδίσει το κοινό, όπως φαίνεται και από το άμεσο sold out στην πρώτη κοπή του βινυλίου τους πριν καν βγει στα καταστήματα.

Οι Vagina Lips, το προσωπικό σχήμα του Τζίμη Πολιούδη, βρέθηκαν με το “Athanasia” σε αρκετές λίστες με τα καλύτερου του 2016. Έκτοτε, ο συνδυασμός dream pop, shoegaze και diy αισθητικής τους έχουν κάνει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της underground σκηνή της Θεσσαλονίκης.

Πρόγραμμα συναυλιών 

Το πρόγραμμα των δύο συναυλιών είναι κοινό. 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00, τα opening acts θα εμφανιστούν στις 21.00 και ο Peter Murphy στις 22.00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

για τη συναυλία της Αθήνας
Προπώληση
34 Ευρώ
Καθήμενοι: 40 Ευρώ

Ταμείο
Όρθιοι: 38 Ευρώ
Καθήμενοι: 45 Ευρώ

για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης

Προπώληση
32 Ευρώ

Ταμείο
35 Ευρώ

VIP / Meet & Greet Εισιτήρια
140 Ευρω - περιλαμβάνει εισιτήριο (καθήμενων για την Αθήνα), παρακολούθηση του soundcheck και pre show meet&greet. Ο αριθμός των VIP εισιτηρίων είναι πολύ περιορισμένος. 

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Public.gr, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: detoxevents.gr, 2109636489


Ακολουθεί το αρχικό δελτίο τύπου

14.12 Αθήνα, γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο​
15.12 Θεσσαλονίκη, Principal Club

Peter Murphy 40 years of Bauhaus

Ruby Celebration featuring David J

Ερμηνεύοντας ολόκληρο το "In the Flat Field" και εκτεταμένο encore με Bauhaus classics

opening act: PGM

Αλλαγή χώρου διεξαγωγής στην Αθήνα 

Η συναυλία της Αθήνας μεταφέρεται στο γήπεδο του Tae Kwon Do στο Φάληρο. Τα εισιτήρια που έχουν πωληθεί, ισχύουν κανονικά, ενώ η προπώληση συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς.

Το ευρωπαϊκό τμήμα της "Peter Murphy 40 years of Bauhaus - Ruby Celebration featuring David J" έχει ήδη ξεκινήσει, με το setlist των ως τώρα συναυλιών να περιλαμβάνει και διασκευές σε τραγούδια των Dead Can Dance, David Bowie και T-Rex!

Τις εμφανίσεις του Peter Murhpy στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη θα ανοίξουν οι PGM, το προσωπικό σχήμα του Adem Murphy με τον Utku Tuzlu.

Νέες τιμές εισιτηρίων

Ως τις 30/11 τα εισιτήρια ορθίων θα κοστίζουν 31 ευρώ για τη συναυλία της Αθήνας και 29 ευρώ για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης. 

Από τις 1/12 τα εισιτήριων ορθίων θα κοστίζουν 34 ευρώ για τη συναυλία της Αθήνας και 32 ευρώ για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης.

Περισσότερες πληροφορίες και μια μεγάλη έκπληξη για τις συναυλίες θα ανακοινωθούν σύντομα. 

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

για τη συναυλία της Αθήνας

Προπώληση
Όρθιοι: 31 Ευρώ (ως τις 30/11), 34 Ευρώ
Καθήμενοι: 40 Ευρώ

Ταμείο
Όρθιοι: 38 Ευρώ
Καθήμενοι: 45 Ευρώ

για τη συναυλία της Θεσσαλονίκης

Προπώληση

Όρθιοι: 29 Ευρώ (ως τις 30/11), 32 Ευρώ

Ταμείο

Όρθιοι: 35 Ευρώ

VIP / Meet & Greet Εισιτήρια
140 Ευρω - περιλαμβάνει εισιτήριο (καθήμενων για την Αθήνα), παρακολούθηση του soundcheck και pre show meet&greet. Ο αριθμός των VIP εισιτηρίων είναι πολύ περιορισμένος. 

Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται στα Viva.gr, Public.gr, SevenSpots, Reload, Ευρυπίδης, MediaMarkt.

Οι μεταπωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Πληροφορίες: detoxevents.gr, 2109636489

Στις 14 Δεκεμβρίου στην Αθήνα (γήπεδο Tae Kwon Do, Φάληρο) και στις 15 Δεκεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (Principal Club), θα παρουσιάσουν ολόκληρο το "In The Flat Field", το ντεμπούτο άλμπουμ των Bauhaus, καθώς και τις μεγάλες επιτυχίες του συγκροτήματος. Τη live μπάντα τους θα αποτελούν οι John Andrews (κιθάρα) και Marc Slutsky (drums). Οι συναυλίες αυτές θα σημάνουν την μεγάλη επιστροφή του Peter Murphy στην Ελλάδα έπειτα από μια δεκαετία.

To "In The Flat Field" κυκλοφόρησε το 1980 και ήταν το πρώτο άλμπουμ που βγήκε με την ετικέτα της (μετέπειτα) περίφημης δισκογραφικής εταιρείας 4AD. Παρά το ότι οι επιφανείς κριτικοί της εποχής το διέσυραν, μιλώντας εντελώς απαξιωτικά για “απουσία τραγουδιών”, ο δίσκος έγινε μια μεγάλη ανεξάρτητη επιτυχία. Στο πέρασμα του χρόνου δε, θεωρήθηκε μια από τις ιδρυτικές πράξεις του goth-rock και ένα από τα καλύτερα ντεμπούτα, καθώς όψιμα η κριτική το αναγνώρισε ως ένα ορόσημο στην ιστορία της σύγχρονης μουσικής. 

Οι Bauhaus, στην εξαιρετικά βραχύβια καριέρα τους (1979-1983), κυκλοφόρησαν τέσσερα άλμπουμς που πρακτικά διαμόρφωσαν τον goth ήχο, τον οποίο οι ίδιοι ξεκίνησαν με την κυκλοφορία του single "Bela Lugosi's Dead" το 1979. Χάρη σε τραγούδια-ύμνους όπως τα "She's In Parties", "The Passion Of Lovers", "Dark Entries", "Kick In The Eye", "Terror Couple Kill Colonel", "Who Killed Mr Moonlight" και άλλα, η επιρροή τους στη σύγχρονη μουσική είναι τόσο κομβική, ώστε να είναι σημείο αναφοράς για συγκροτήματα όπως Marilyn Manson, Dead Kennedys, Smashing Pumpkins, Nine Inch Nails, Sepultura, Korn, Interpol και αμέτρητα άλλα.

  • SHARE
  • TWEET