Nights With White Satan: 7-Odds, SuperPuma, God In a Cone

Αθήνα @ Ίλιον Plus

Nights With White Satan: 7-Odds, SuperPuma, God In a Cone Αθήνα @ Ίλιον Plus
Συγκροτήματα Nights With White Satan: 7-Odds, SuperPuma, God In a Cone
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Ίλιον Plus
Διεύθυνση Πατησίων & Κοδριγκτόνως 17
Τηλέφωνο 210 8824383
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής Merlin's Music Box

Nights with White Satan

Το MERLIN’S MUSIC BOX παρουσιάζει τους

7-Odds, SuperPuma & God in a Cone

Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

στο ΙΛΙΟΝ plus

Το Merlin's Music Box παρουσιάζει την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου ένα μεγάλο φάσμα "ζόρικα αισθαντικής" μουσικής, συμπυκνωμένης σε μια χορταστική βραδιά με τίτλο “Nights with White Satan”! Μια βραδιά με αλληλεπιδράσεις μεταξύ των παιχτών και άλλες προκλητικές και αγαπημένες οπτικοακουστικές προτάσεις μα και κλεφτές “αυτιές” σε αυτά που έρχονται. Όλα αυτά στο ΙΛΙΟΝ plus (Κοδριγκτώνος 17, Αθήνα) έναν απ' τους πιο εκλεκτούς συναυλιακούς χώρους (απόλαυση εξασφαλισμένη). Οι παίχτες είναι οι 7-Odds οι SuperPuma και οι God in a Cone. Κοπιάστε στο τραπέζι της ωχρής σιλουέτας... 

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Εισιτήριο: 6€

Οι 7-Odds είναι μία παρέα από πέντε διαφορετικούς χαρακτήρες, από το 2013, γράφουν και παίζουν μελωδικές, παλιομοδίτικες, ανεβαστικές μουσικές, κατευθείαν μέσα από drive-ins, μικρά ιδιωτικά νεκροτομεία. ατελείωτα road-trips και άλλα cult σκηνικά του μυαλού μας, για να τις μοιραστούμε με τον καθένα ο οποίος είναι αποφασισμένος να αρνηθεί την εξέλιξή του σε ένα χαζό ρομπότ. Rock 'n' Roll!!

facebook.com/7-Odds-353787491313720/

Οι SuperPuma βαφτίστηκαν τον Αύγουστο του 2007. Θα μπορούσε να πει κανείς, ότι παίζουν μουσική όπως τους βγαίνει, απλώς μάλλον έχουν ακούσει αρκετή ροκ. Συνδυάζοντας ήχους και εικόνες με διάφορους τρόπους, πλάθουν και διηγούνται τη "συμβολική" τους περιπέτεια...κατά την οποία στους μαύρους ξερότοπους του πλανήτη Γύαψ ένα τσούρμο, με πυξίδα την εκλεκτή ιέρεια του Μεγαλοδύναμου Υπερπούμα, πατάει στα χνάρια που άφησαν οι "μάρτυρες", κουβαλώντας το βάρος αυτού που χτίζουν και ενός μυστικού σκοπού...

facebook.com/SuperPuma-150117291690212/

Οι God in a Cone είναι ένα experimental μουσικό group που σχηματίστηκε το 2016 ως solo project. Το συγκρότημα κινείται σε ηλεκτρονικά καθώς και heavy rock μονοπάτια και ευελπιστεί να συνεχίσει να ανακαλύπτει και να συνδυάζει πολλά μουσικά είδη.

facebook.com/godinacone/

MERLIN’S MUSIC BOX

Το Merlin’s Music Box ήταν, είναι και θα είναι ένα φανζίν που κυκλοφόρησε το πρώτο του τεύχος τον Οκτώβριο του 1989 και έκλεισε τον έντυπο κύκλο του το 1995, έπειτα από 26 τεύχη. Ενεργοποιήθηκε εκ νέου την άνοιξη του 2014, αυτή τη φορά ηλεκτρονικά, μέσω του facebook (http://www.facebook.com/merlinsmusicbox/) και της ιστοσελίδας του (merlins.gr), με σκοπό την παρουσίαση μουσικών σχημάτων και καλλιτεχνών από το χώρο της rock (και όχι μόνον), τη διοργάνωση εκδηλώσεων και, κυρίως, την τέρψη των φίλων του.

Η σελίδα του event στο facebook

ΠΡΟΣΒΑΣΗ
Mε Ηλεκτρικό 
Σταθμός Βικτώρια 
Mε Λεωφορείο
Από 3ης Σεπτεμβρίου τα Λεωφορεία 054, 605 στάση Αγγελοπούλου
Από Πατησιών τα Λεωφορεία 608, 622, Α8, Β8 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως
& 022, 224 στάση Πανελλήνιος
Με Τρόλεϊ
τα Τρόλεϊ: 3, 5, 11, 13, 14 στάση ΟΤΕ Πεδίου Άρεως & 2, 4 στάση Πανελλήνιος

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
merlinsmusicbox@gmail.com
Τηλέφωνο: 6973936012

Για περισσότερες πληροφορίες και videos του Merlin’s Music Box:

merlins.gr
facebook.com/merlinsmusicbox
youtube.com/user/mtzanog
twitter.com/merlinsmusicbox
mixcloud.com/john-kastanaras

  • SHARE
  • TWEET