And One

Αθήνα @ DeathDisco

And One Αθήνα @ DeathDisco
Συγκροτήματα And One
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος DeathDisco
Διεύθυνση Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 18,20 / 23 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Wind, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη), Death Disco, Le Disque Noir
Διοργανωτής

Σάββατο 24 Νοεμβρίου

AND ONE (synth pop - DE)

Doors at 21:00

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:

Περιορισμένη προπώληση 18€: Death Disco & Le Disque Noir
Περιορισμένη προπώληση 20€: Viva Network
Υπόλοιπη προπώληση και ταμείο: 23€

DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Έντεκα ολόκληρα χρόνια μετά τη τελευταία τους επίσκεψη, οι γερμανοί synthpop superstars AND ONE επιστρέφουν στην Αθήνα για ένα και μόνο live στο Death Disco!

AND ONE Charge The Vibrator! 

Ως μέρος της πρώτης παγκόσμιας περιοδείας τους σε περισσότερες από 30 χώρες οι συγκλονιστικοί AND ONE φέρνουν την 'World Vibration Tour' και στην Ελλάδα!

To Bodypop / Synthpop κουαρτέτο από το Βερολίνο κυριαρχεί ως μία πολύ καλά << λαδωμένη>> μηχανή, με τις μπαταρίες πάντα γεμάτες, έτοιμη να διαπεράσει κάθε σπιθαμή του μυαλού και του κορμιού σου!

Όλα τα AND ONE κλασικά τραγούδια, έχουν «φορτιστεί» και ενημερωθεί, δίχως να χάνουν οποιαδήποτε από τις ερωτικές τους ικανότητες, συνεχίζοντας να αντέχουν στον χρόνο εδώ και 30 χρόνια!

Ο mastermind Steve Naghavi χαρακτηριστικά αναφέρει: "Breaking style is something for indecisive ninny’s" 

Αυτό που γίνεται επιβλητικά αισθητό είναι πως οι AND ONE θα διεισδύσουν χωρίς καμμία προκαταλήψη στην παγκόσμια περιοδεία τους!

Τίποτα δεν ενθουσιάζει περισσότερο τους οπαδούς των ΑND ONE από την προσδοκία για την επόμενη "τριλογία", η οποία θα σηματοδοτήσει την 30η επετειό τους! Πρόκειται για τρία οργασμικά νέα album, τα «Vibrator», «Joker» και «Kontakt», για τα οποία ο ντράμμερ και συν-τραγουδοποιός Joke Jay λέει ειρωνικά: "We do not have to be the fastest. Only the best!"

Οι AND ONE έχουν ορκιστεί πως θα χτυπήσουν το σημείο G της Dark Electro σκηνής, όπως ποτέ ξανά! Η έκσταση είναι αισθητή!

''Ιt’s no use fighting it, submit, bare all and COME!''

  • SHARE
  • TWEET