The Zero Won, Foam, Owl III

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

The Zero Won, Foam, Owl III Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα The Zero Won, Foam, Owl III
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Viva.gr, 11876, Reload Stores, Seven Stores, Media Markt, Ευρυπίδης, Viva Kiosk (Σύνταγμα, Τεχνόπολη)
Διοργανωτής

The Zero Won Live

w/ opening act Foam + special guest Owl III

Σάββατο 24 Νοεμβρίου στις 21:00

Εισιτήρια: Viva.gr

(προπώληση/ταμείο 5 ευρώ)

Το Σάββατο 24 Νοέμβρη oι The Zero Won επιστρέφουν στη σκηνή του six d.o.g.s για ενα live γεμάτο disco beats, pop αισθητική και μοναδικά visuals. Στις αποσκευές τους κουβαλούν τραγούδια από την καινούργια τους δισκογραφική δουλειά, που αναμένεται αρχές Νοέμβρη, αλλά και tracks του προηγούμενου έτους, που τους ανέδειξαν ως ένα από τα καλύτερα νέα group της πόλης. Τη βραδιά θα ανοίξει το pop electronic duo των FOAM, με ήχους indie, electronic, downtempo και dream pop. Special guest o OWL III.

The Zero Won

Οι The Zero Won είναι ένα pop project από την Αθήνα. Η μπάντα σχηματίστηκε το χειμώνα του 2017. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησαν το πρώτο τους Indie/Pop digital single “Waves” και αργότερα τα “MINE”, “Lights” και “I Decided”, το οποίο σήμανε και την έναρξη των live τους διπλά στους “Glass Rebel”. Λένε ότι παίζουν Cosmic Pop και αυτή την στιγμή δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό.

instagram.com/thezerowon
.facebook.com/thezerowon
smarturl.it/thezerowon (Spotify and all)

FOAM

Οι FOAM δημιουργήθηκαν το χειμώνα του 2016 στην Αθήνα. Πρόκειται για ένα pop electronic duo που συνδυάζει επιρροές από την indie, electronic, downtempo και dream pop. Τον
Απρίλιο του 2017 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τίτλο “Colourblind”. Έχουν εμφανιστεί live σε χώρους όπως οι Dudu Loft Experiment και Fuzz Live, παρέα με καλλιτέχνες όπως οι
Atomic Love, Sworr. και Kadebostany. Τον Ιούνιο του 2018 κυκλοφόρησαν το πρώτο full length album τους “Maybe Alright” από την Undo Records.

facebook.com/foambandathens
foambandathens.bandcamp.com/album/colourblind-ep
instagram.com/foam_band_official/

Owl III

Ο Ιάσων Χατζηιωάννου είναι ο Owl III. Ο Ελληνοαμερικάνος MC, με έδρα τη Βαρκελώνη, χαρακτηρίζεται από τους στίχους των κομματιών του και την εμμονή του με παράξενες κάλτσες. Από την πρώτη του εμφάνιση το 2015 παρέα με το συγκρότημά του Carnals, έχουν κυκλοφορήσει το LP “Ο Καθένας το Ταξίδι του” και το μίνι-EP “ΙΙ/ΙΙΙ”. Έχει επίσης κυκλοφορήσει ένα σόλο EP με τίτλο “The Third”, στο οποίο συνεργάστηκε με τον Jason Zero, των The Zero Won.

instagram.com/owlthethird

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET