Babel Trio

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Babel Trio Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Babel Trio
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Babel Trio Live

Παρασκευή 2 Noεμβρίου στις 21:00

Είσοδος 7 ευρώ

Οι Babel Trio είναι ένα power trio από την Κρήτη. Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του six d.o.g.s, στο πλαίσιο της τρίτης περιοδείας τους ανά την Ελλάδα, για να παρουσιάσουν τον διάδοχο του ντεμπούτου τους “Roots Electrified” του 2017. Το εκρηκτικό “The Island of Cretal”, σε παραγωγή Τίτου Καριωτάκη και Χρήστου Χαρμπίλα, αναμένεται να κυκλοφορήσει από την Labyrinth of Thoughts. 

Οι Babel Trio έχουν στο ενεργητικό τους μια πετυχημένη εμφάνιση τον Μάιο στο Βερολίνο αλλά και δεκάδες εμφανίσεις σε festival στην Κρήτη, παρέα με συγκροτήματα όπως οι Kadebostany, 1000MODS, Villagers of Ioannina City, Puta Volcano, Xylouris White, Υπόγεια Ρεύματα κ.α. Η μουσική τους συνδέει παραδοσιακά στοιχεία από την Κρήτη και τα νησιά του Αιγαίου μέσα από ένα progressive rock παίξιμο, που ενίοτε ξεδιπλώνεται ψυχεδελικά.

Στις εμφανίσεις τους καταφέρνουν με τρόπο γνήσιο να ταξιδέψουν τον ακροατή στις απάτητες παραλίες της νότιας Κρήτης, συνδυάζοντας το κλίμα καλοκαιρινής ραστώνης του νότου με την εγκεφαλικότητα του Καζαντζάκη.

Επιμέλεια Ήχου: Αριστοτέλης Τέλης

Links
babeltrio.com
facebook.com/babeltrio
youtube.com/babeltrio
instagram.com/babeltri

6-8 Avramiotou str. – Athens, Greece Ph: (+30).210.3210.510 sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET