Ελεωνόρα Ζουγανέλη

Αθήνα @ Hotel Ερμού

Ελεωνόρα Ζουγανέλη Αθήνα @ Hotel Ερμού
Συγκροτήματα Ελεωνόρα Ζουγανέλη
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Hotel Ερμού
Διεύθυνση Ερμού 152
Τηλέφωνο 210 3463003
Τιμή εισιτηρίου -
Ώρα έναρξης 20:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟ HOTEL ΕΡΜΟΥ

Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Και δεύτερη παράταση εμφανίσεων! 

Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης,  η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί μας και τις Κυριακές 20/1, 27/1, 3/2 και 10/2 στις 20:30 

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατάφερε και φέτος να κάνει ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε πολύ και εντυπωσίασε το κοινό που γέμιζε ασφυκτικά κάθε εβδομάδα το HOTEL ΕΡΜΟΥ! 

Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, δίνεται και δεύτερη παράταση στις παραστάσεις για τις Κυριακές 20/1, 27/1, 3/2 και 10/2/2019 ξεκινώντας νωρίς, στις 20:30!

Πρόκειται για ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, την ευαισθησία της αλλά και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα οπού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδάει όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, καινούργια και παλαιότερα, όλα όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί τις παρέες.

Δυναμισμός, συναίσθημα, συγκίνηση, χιούμορ, χορός σε συνδυασμό με την εξαιρετική της ερμηνεία  και το πάθος της επί σκηνής είναι κάποια από αυτά τα στοιχεία που ο κόσμος αγαπάει και όπως συμβαίνει πάντα, έρχεται και γίνεται ένα με την Ελεωνόρα.

Συμπράττει μαζί της ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο συνθέτης που μας έχει χαρίσει πολλές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Ερμηνεύει ο ίδιος πολλές από αυτές, ενώ οι δυο τους, πιάνο και φωνή, μας χαρίζουν μερικές από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της βραδιάς.

Μαζί της επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Κοσμάς Κοκκόλης – Μπουζούκι, Βασίλης Νησσόπουλος – Μπάσο, Peter Macrae Jaques – πνευστά και Ντίνος Χατζηιορδάνου – Ακορντεόν.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.

Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

HOTEL ΕΡΜΟΥ
Ερμού 152
Ώρα έναρξης: 20:30 μ.μ.
Κυριακές 20/1, 27/1, 3/2 και 10/2/2019
Τηλ. Επικοινωνίας και κρατήσεων: 210.3463003


Ακολουθούν τα αρχικά δελτία τύπου

Η ΕΛΕΩΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ ΣΤΟ HOTEL ΕΡΜΟΥ

Παράταση εμφανίσεων! 

Μετά τις sold out εμφανίσεις της κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο HOTEL ΕΡΜΟΥ και λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης,  η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μαζί μας και τις Κυριακές 23/12, 30/12/2018, 6/1 & 13/1/2019 στις 20:30

Ελεωνόρα Ζουγανέλη κατάφερε και φέτος να κάνει ένα πρόγραμμα που αγαπήθηκε και συζητιέται πολύ! Λόγω πολύ μεγάλης ζήτησης, οι παραστάσεις θα συνεχιστούν τις Κυριακές 23/12, 30/12, 6/1 και 13/1/2019 ξεκινώντας νωρίς, στις 20:30!

Για πρώτη φορά στο HOTEL ΕΡΜΟΥ, σε έναν χώρο που της ταιριάζει και του ταιριάζει, ετοίμασε ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που έχει απ΄ όλα και αναδεικνύει για μια ακόμα φορά το εύρος της φωνής της, τη μοναδική ικανότητά της να ελίσσεται πολύ επιτυχημένα ανάμεσα σε διαφορετικά είδη μουσικής, το δυναμισμό της, την ευαισθησία της αλλά και τη καθηλωτική παρουσία της επάνω στη σκηνή.  

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα οπού η Ελεωνόρα Ζουγανέλη τραγουδάει όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, καινούργια και παλαιότερα, όλα όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί την παρέα “ενοίκων” στο μοναδικό για τις καλύτερες βραδιές Hotel Ερμού. 

Συμπράττει μαζί της και ο ταλαντούχος Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Οι δυο τους, πιάνο και φωνή, μας χαρίζουν μερικές από τις πιο όμορφες και τρυφερές στιγμές της βραδιάς. 

Μαζί της επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης – Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησσόπουλος – Μπάσο, Peter Macrae Jaques – πνευστά και Ντίνος Χατζηιορδάνου – Ακορντεόν.

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.
Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

HOTEL ΕΡΜΟΥ
Ερμού 152

Ώρα έναρξης: 11:00 μ.μ.
Κυριακές 23/12, 30/12/2018, 6/1 & 13/1/2019, ώρα έναρξης 20:30.

Τηλ. Επικοινωνίας και κρατήσεων: 210.3463003


Ακολουθεί το αρχικό Δελτίο Τύπου

Ελεωνόρα Ζουγανέλη

ΕΛΑ… στο Hotel Ερμού

Από 26 Οκτωβρίου και κάθε Παρασκευή και Σάββατο

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη φέτος σας προσκαλεί να “διανυκτερεύσετε” στο Hotel Ερμού.

Ένα πρόγραμμα με τη γοητεία που έχουν τα κλειστά δωμάτια των ξενοδοχείων που ανοίγουν για εμάς και γίνονται δικά μας για ένα ή περισσότερα βράδια, με τα μυστικά και τις ιστορίες τους. Ένα πρόγραμμα για αυτά που συμβαίνουν μέσα σε μια νύχτα και για τα άλλα που κρατάνε για μια ζωή. Για αυτά και εκείνους που ξημερώνονται μαζί μας. Για όλα όσα εξομολογούνται και όλα όσα τελικά τραγουδιούνται.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη κρατάει στα χέρια της τα “δεύτερα κλειδιά” όλων των δωματίων και μας ξεναγεί από όροφο σε όροφο τραγουδώντας όλα όσα δικά της έχουμε αγαπήσει, όλο όσα άλλων έχει αγαπήσει εκείνη και όλα όσα φέρνουν τελικά μαζί την παρέα “ενοίκων” κάθε βραδιά στο Hotel Ερμού. Από δωμάτιο σε δωμάτιο και από ιστορία σε ιστορία χτίζεται ένα πρόγραμμα που θα τα έχει όλα. Και τις εσωτερικές και δυνατές ερμηνευτικά στιγμές της Ελεωνόρας αλλά και τις έξω καρδιά και απόλυτα ψυχαγωγικές και διασκεδαστικές. Αυτό εξάλλου που έχει κατακτήσει η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είναι να αναγνωρίζεται απ’ όλους ότι είναι μια ερμηνεύτρια που μπορεί να κινηθεί άψογα σε όλα τα ρεπερτόρια και τα είδη.

Μαζί της, ξεχωριστή θέση στην καρδιά της Ελεωνόρας με “Αγάπη Δεμένη”, αλλά και στο Hotel Ερμού, ας πούμε κάτι σαν concierge, θα έχει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος. Ας πούμε ότι κάποια θα συναντηθούν με την Ελεωνόρα στο piano bar για ένα πραγματικά ξεχωριστό στιγμιότυπο πιάνο φωνή.

Μαζί της επί σκηνής και σε αυτές τις εμφανίσεις, οι εξαιρετικοί συνεργάτες μουσικοί: Μιχάλης Καπηλίδης – Ντραμς, Δημήτρης  Μπαρμπαγάλας – ακουστική και ηλεκτρική Κιθάρα, Νίκος Πασσαλίδης -  Μπουζούκι, λαούτο, μαντολίνο, ακουστική κιθάρα, Βασίλης Νησόπουλος – Μπάσο, Peter Macrae Jaques - πνευστά και  Ντίνος Χατζηιορδάνου - Ακορντεόν. 

Υπεύθυνοι ήχου είναι οι: Brian Coon και Δημήτρης Σαμαράς.
Σχεδιασμός φώτων: Περικλής Μαθιέλλης

Όπως καταλαβαίνετε όλα τα μυστικά του ξενοδοχείου δεν μπορούν να αποκαλυφθούν. Ό,τι συμβαίνει στο Hotel Ερμού, μένει στο Hotel Ερμού. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη λοιπόν σας προσκαλεί για διπλή διανυκτέρευση στο Hotel Ερμού, κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 26 Οκτωβρίου.

Ερμού 152 
Ώρα έναρξης: 11:00 μ.μ.
Τηλ. Επικοινωνίας και κρατήσεων: 210.3463003

  • SHARE
  • TWEET