Υπόγεια Ρεύματα, Γιώργος Λιτσικάκης

Αθήνα @ Αρχιτεκτονική

Υπόγεια Ρεύματα, Γιώργος Λιτσικάκης Αθήνα @ Αρχιτεκτονική
Συγκροτήματα Υπόγεια Ρεύματα, Γιώργος Λιτσικάκης
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Αρχιτεκτονική
Διεύθυνση Ούλωφ Πάλμε 23, Ζωγράφου
Τηλέφωνο 210-7472907
Τιμή εισιτηρίου 9 e
Ώρα έναρξης 22:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ live Architecture Rock Cafe - Live Stage !

Opening Act: Γιώργος Λιτσικάκης

Architecture live stage

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018, έναρξη 22:30

Είσοδος: 9 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Τρεις έμπειροι μουσικοί, μία θρυλική φωνή, μια Υπόγεια παρέα που πορεύεται 25 χρόνια και δρα εδώ και τώρα! Τα Υπόγεια Ρεύματα επιστρέφουν στο Architecture την Παρασκευή 16 Νοεμβρίου για άλλη μια ηλεκτρισμένη βραδιά με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία! Τη βραδιά ανοίγει ο Γιώργος Λιτσικάκης με την ανανεωμένη μπάντα του που μετά από μια δυναμική συναυλία στον κήπο του μεγάρου της ΕΡΤ το καλοκαίρι που μας πέρασε και με το νέο τους ψηφιακό single με τίτλο «Εκκωφαντική σιωπή» να έχει μόλις κυκλοφορήσει, είναι έτοιμοι να ανέβουν και πάλι στη σκηνή!

ΥΠΟΓΕΙΑ ΡΕΥΜΑΤΑ

Τα Υπόγεια Ρεύματα σε ένα ηλεκτρικό σετ με καινούργια αλλά και διαχρονικά τραγούδια από όλη τους την πορεία. Με τον ήχο του τρίο δεμένο και πολύπλοκο τα Υπόγεια Ρεύματα είναι συνεχώς σε κίνηση. Ένα ταξίδι που κρατά δύο χρόνια και μετρά δεκάδες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Αυτή η μεγάλη Υπόγεια συνάντηση με τους φίλους της μπάντας και τον φρέσκο ήχο της αποτυπώθηκε σε ένα live ηχογραφημένο βινύλιο (Vinyl is Back Festival,2017). Το συγκρότημα πιστό στην αγάπη του για τη μουσική και θέλοντας να δώσει χώρο και χρόνο σε κάθε νέο τραγούδι να ακουστεί, εγκαινιάζει το καλοκαίρι του 2018 μια νέα δισκογραφική περίοδο επιλέγοντας τα αγαπημένα 45άρια! Τον Ιούλιο του 2018 κυκλοφορεί το πρώτο του συλλεκτικό 7” με τα τραγούδια «Κάτι» και «Δεν είναι Αρκετό» που θα είναι διαθέσιμα και σε ψηφιακή μορφή. Στις ζωντανές εμφανίσεις ο άγριος, ξεσηκωτικός ήχος του τρίο (μπάσο, κιθάρα, τύμπανα) παρασέρνει σε μια πρωτόλεια γιορτή γεμάτη ιδρώτα και ένταση, ταξιδεύοντας παράλληλα με το λυρισμό των στίχων και τα ακουστικά διαλείμματα.

Υπεύθυνοι για την παρουσίαση των παραπάνω επί σκηνής είναι η θρυλική φωνή του Γρηγόρη Κλιούμη με το χαρακτηριστικό παίξιμο της κιθάρας του, η ανατρεπτική προσέγγιση των τυμπάνων από τον Τάσο Πέππα που κινείται από τις ευαίσθητες σιωπές έως τη θορυβώδη κόλαση και η αεικίνητη, ευγενικά αυθάδικη μορφή του Νίκου Γιούσεφ που αποδίδει με την ίδια άνεση ένα στιβαρό μπάσο ή ένα αέρινο μουσικό πριόνι. 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΤΣΙΚΑΚΗΣ

Μετά από μια δυναμική συναυλία στον κήπο του μεγάρου της ΕΡΤ το καλοκαίρι που μας πέρασε και με το νέο του ψηφιακό single με τίτλο «Εκκωφαντική σιωπή» να έχει μόλις κυκλοφορήσει, ο Γιώργος Λιτσικάκης και η νέα, ανασχηματισμένη μπάντα του, είναι έτοιμοι να ανέβουν και πάλι στη σκηνή. 

Θα ανακατέψουν ήχους παραμόρφωσης, grunge αρμονίες, λυρικά έγχορδα και μελωδίες, με στίχους της ελληνικής γλώσσας που χτυπούν κατευθείαν στο στομάχι. Θα παρουσιάσουν τραγούδια από την προσωπική του δισκογραφία αλλά και γνωστά στο ευρύ κοινό τραγούδια, πειραγμένα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο. 

Συντελεστές : 
Τύμπανα : Βύρωνας Μωραίτης 
Ηλεκτρικό μπάσο : Adrian Touki
Ηλεκτρική κιθάρα : Νίκος Μακρής 
Τσέλο : Σταύρος Παργινός
Κιθάρα, Βιολί, Φωνή : Γιώργος Λιτσικάκης 

Σύνδεσμοι : 
giorgoslitsikakis.gr
facebook.com/Giorgos.Litsikakis
youtube.com/giorgoslitsikakis

Είσοδος: 9 ευρώ (με μπύρα ή κρασί)

Τιμή φιάλης: 80 ευρώ
Τιμή φιάλης(special) : 90 ευρώ

Architecture Rock Live-Stage
facebook.com/Architecturelivestage

  • SHARE
  • TWEET