Citizen Jim, Treep

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Citizen Jim, Treep Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Citizen Jim, Treep
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Citizen Jim + Treep Live

Πέμπτη 15 Noεμβρίου στις 21:00

Είσοδος 5 ευρώ

Έχοντας μέσα του το «μικρόβιο» του πειραματισμού, ο Citizen Jim με την μπάντα του συνθέτουν ένα μείγμα από rock, rap και funk ήχους, με μουσικές επιρροές από RATM, Frank Zappa αλλά και Pink Floyd. Πριν ένα χρόνο συστήθηκε στο κοινό με το ‘Winners of Losers’ EP και ακολούθησε ο δίσκος “Trashotomy” τον περασμένο Μάϊο, μιλώντας με σαρκαστική διάθεση για ήρωες και αντι- ήρωες σε παραστάσεις οικείες και ταυτόχρονα παράλογες. Citizen Jim (φωνή/κιθάρα), Θοδωρής Σταυριανός (μπάσο), Χρήστος Βίγκος (ντραμς), Σπύρος Γεωργαντάς (κιθάρα)

Treep είναι κάτι μεταξύ ταξιδιού (trip) και ανατριχίλας (creep). Είναι τρεις και σαν ιδέα σχηματίστηκαν το 2010. Έχουν επηρεαστεί από εγχώρια αγγλόφωνα post-punk και noise
συγκροτήματα των προηγούμενων δεκαετιών. Ο χώρος αναφοράς τους ειναι ενα παλιό πατάρι εργοστασίου παπουτσιών. Εκεί, περιτριγυρισμένοι απο παλιά μαγνητόφωνα και ταινίες σε κατάσταση αποσύνθεσης, συνομωτούν τις καινούργιες μελωδίες που θα αυθυποβάλουν αθώα μυαλά στο να δεχτούν την παράνοια τους σαν μουσική.

Περισσότερες πληροφορίες:

six d.o.g.s
Αβραμιώτου 6-8
Μοναστηράκι
Αθήνα
T: +30 210 3210510
W: sixdogs.gr

  • SHARE
  • TWEET