Τσοπ, The Periods, Crowd Of One

Αθήνα @ AN Club

Τσοπ, The Periods, Crowd Of One Αθήνα @ AN Club
Συγκροτήματα Τσοπ, The Periods, Crowd Of One
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος AN Club
Διεύθυνση Σολωμού 13-15
Τηλέφωνο 210-3305056
Τιμή εισιτηρίου 6 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΤΣοΠ // special act:THE PERIODS, CROWD OF ONE @ ΑΝ CLUB!

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27 0ΚΤΩΒΡΙΟΥ

ΤΣοΠ 

special act:THE PERIODS, CROWD OF ONE

Ποστ, ελεκτρο ροκ, πανκ - μεταλ και φολκλορ απο τους ΤΣοΠ, All girl band, που σε ταξιδεύει σε νεφελώδη γαλαξιακά τοπία απο τις The Periods και οne man show performance, περικυκλωμένος από μουσικά όργανα, ηχεία, καλώδια και ενισχυτές, από τον Crowd Of One, συνθέτουν μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα βραδυά!

facebook.com/events/167590027150835/

ΤΣοΠ

Οι Τσοπ ειναι μια πενταμελης μπαντα από Αθήνα. Είναι ποστ ελεκτρο ροκ, πανκ μεταλ και φολκλορ, παντα φλερτάρουνε το ποπ και το αποτέλεσμα ειναι ΤΣοΠ…”

Facebook Page

Youtube Channel

Bandcamp

Soundcloud

The Periods

Οι The Periods είναι ένα power trio που σε μια πανσέληνο μεταλλάχθηκαν σε (κάτι που θυμίζει) protopunk μπάντα. Γεννήθηκαν το 2012 σε ένα υπόγειο στην Καλλιθέα (Moist Studios) και από τότε το play είναι συνέχεια πατημένο. Στην τελευταία τους απαρτία καλωσόρισαν μια ολοκαίνουργια περίοδο με επιρροές από την απεραντοσύνη της σιβηριανής στέπας και τα νεφελώδη γαλαξιακά τοπία”.

Youtube:

youtube.com/watch? v=7h9poRO2jiU

youtube.com/watch? v=hFrgVfw1hD8

Bandcamp

Crowd Of One

Crowd Of One – δημιουργήθηκε στο πίσω μερος μίας αποθήκης κάπου στο ανατολικό Λονδίνο το χειμώνα του 2014. Ένας μουσικός περικυκλωμένος από μουσικά όργανα, ηχεία , καλώδια και ενισχυτές σε μια one man show performance , με συνθέσεις ηλεκτρονικές , βαθιά φωνητικά και εναλασσόμενο ρυθμικά ήχο. Το πρώτο του άλμπουμ “ Mesmerizing Dove” κυκλοφορεί τον Οκτώβριο 2017 από την Resopal Shallware Records στο Βερολίνο.

Facebook Page: Crowd Of One FB Page

Youtube Channel: Dimi Crowd

Soundcloud: Crowd Of One

  • SHARE
  • TWEET