Steven Wilson

Αθήνα @ Θέατρο Badminton

Συγκροτήματα Steven Wilson
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Θέατρο Badminton
Διεύθυνση Άλσος Στρατού - Γουδή
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 25-45 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης Public, Media Markt, Ιανός, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload Stores, 11876, Viva.gr, Abcd.gr, 210-8840600
Διοργανωτής Music Box Productions

Ο σημαντικότερος εκπρόσωπος του σύγχρονου progressive ήχου επισκέπτεται για πρώτη φορά την χώρα μας ως solo καλλιτέχνης για μια και μοναδική εμφάνιση στο θέατρο Badminton!

Ο Steven Wilson έγινε ευρύτερα γνωστός ως ιδρυτής, κιθαρίστας, τραγουδιστής και στιχουργός των πολυαγαπημένων στη χώρα μας “Porcupine Tree” ενω έχει διατελέσει μέλος και πολλών άλλων μουσικών σχημάτων όπως οι No-Man, οι I.E.M., οι Bass Communion, οι Storm Corrosion και οι Blackfield των οποίων το ομόνημο single έκανε ιδιαίτερη επιτυχία στη χώρα μας και συνεχίζει ν' ακούγεται από τους ελληνικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς μέχρι και σήμερα.

Κατά τη διάρκεια της πολύχρονης καριέρας του έχει συνεργαστεί με διάφορα συγκροτήματα και πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως οι: King Crimson, Jethro Tull, Yes, Yoko Ono, Marillion, Opeth, Anathema και Pendulum και έχει προταθεί για τέσσερα βραβεία Grammy.

Τα τελευταία χρόνια ο Steven Wilson έχει επικεντρωθεί στην προσωπική του καριέρα και δείχνει να διανύει την καλύτερη φάση της ζωής του τόσο δημιουργικά, κυκλοφορώντας αριστουργηματικά albums, όσο και εκτελεστικά καθώς οι ζωντανές του εμφανίσεις συγκαταλέγονται στα καλύτερα και πιο εντυποσιακά live shows της εποχής μας!

Το τέταρτο προσωπικό του album “Hand. Cannot. Erase” που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες απέσπασε διθυραμβικές κριτικές και γνώρισε μεγάλη εμπορική επιτυχία καθώς αναρριχήθηκε στην 13η θέση των Βρετανικών charts, επίτευγμα που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του Wilson. Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Steven Wilson κέρδισε τρία Progressive Music Awards, ανάμεσα στα οποία και αυτό του καλύτερου δίσκου της χρονιάς, και ανακηρύχτηκε έστω και άτυπα ως “σύγχρονος ηγέτης του Progressive Rock”.

Σε μια περίοδο που η οικονομική κρίση και η αβεβαιότητα πρωταγωνιστούν στη ζωή των Ελλήνων και τα πολιτιστικά δρώμενα περιορίζονται σε ρόλο κομπάρσου, είναι σημαντικό να μας επισκέπτονται καλλιτέχνες που βρίσκονται στο απόγειο της καριέρας τους, όπως ο Steven Wilson, για να μας θυμίζουν πως η τέχνη και ο πολιτισμός αποτελούν προϋποθέσεις ανάπτυξης και βασικά συστατικά μιας υγιούς κοινωνίας.

Ακολουθεί το πρόγραμμα της συναυλίας:

Οι πόρτες ανοίγουν: 19:30
Εισαγωγικό video: 21:25 - 21:35
Πρώτο μέρος: 21:35 - 22:55
Διάλειμμα: 22:55 - 23:10
Δεύτερο μέρος: 23:10 - 00:45

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευση σας στο χώρο του θεάτρου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ 

Η συγκεκριμένη παραγωγή δεν έχει το χαρακτήρα μιας συνηθισμένης Rock συναυλίας αλλά έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά για κλειστά θέατρα. Για τη διευκόλυνση σας και για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας σύμφωνα με τα πρότυπα που έχει θέσει ο ίδιος ο καλλιτέχνης έτσι ώστε να παρουσιάσει όσο το δυνατόν πληρέστερα το καλλιτεχνικό του πρόγραμμα, παρακαλούμε να λάβετε υπ' όψιν σας τις παρακάτω οδηγίες:

1) Απαγορεύεται αυστηρά η φωτογράφηση, βιντεοσκόπηση και ηχογράφηση της συναυλίας με χρήση φωτογραφικής μηχανής, βιντεοκάμερας, κινητού τηλεφώνου ή άλλου οπτικοακουστικού εξοπλισμού. Οι παραβάτες θα απομακρίνονται από την αίθουσα.

2) απαγορεύεται αυστηρά το κάπνισμα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους του θεάτρου. Υπάρχουν δύο διακεκριμένα σημεία για καπνίζοντες σε ημιυπαίθριο χώρο στις δύο εξόδους του κάτω φουαγιέ. (Smoking Corners) 

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και ελπίζουμε να απολαύσετε τη συναυλία!

youtube.com/watch?v=juolB0SoVS8
youtube.com/watch?v=0tirFfATfb4
youtube.com/watch?v=NGNRaUOg6JE

Θέατρο Badminton, Ολυμπιακά Ακίνητα, Άλσος Στρατού, Γουδή

Πέμπτη 5 Μαΐου 2016

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμές εισιτηρίων: 25/ 30/ 35/ 40/ 45 ευρώ

Προπώληση: Viva.gr, 11876, abcd.gr, 210 8840600, Καταστήματα Public, Media Markt, Ianos, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Reload

Πληροφορίες: Τηλ.: 210 6465000, musicboxproductions.gr

  • SHARE
  • TWEET