The Dead Dranks, Blue Night Trip

Αθήνα @ Remedy

The Dead Dranks, Blue Night Trip Αθήνα @ Remedy
Συγκροτήματα The Dead Dranks, Blue Night Trip
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Remedy
Διεύθυνση Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο
Τηλέφωνο 21 1118 9511
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

Rock’n Roll Live
THE DEAD DRANKS + BLUE NIGHT TRIP
DJ SET by TITTO MONGREL (The Mongrelettes)

REMEDY LIVE CLUB (200 μέτρα από τον σταθμό ΗΣΑΠ Ηράκλειο)

DOORS OPEN AT 21:30

ENTRANCE : 5 euros

Την Παρασκευή 11 Μαρτίου δυο πολλά υποσχόμενες μπάντες τηε Ελληνικής σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους και σας υπόσχονται μια εκρηκτική Rock’n’Roll βραδιά παίζοντας ζωντανά στο Remedy Live Club στο Ν.Ηράκλειο.

Οι Dead Dranks είναι μια μπάντα από την Αθήνα η οποία σχηματίστηκε το 2005. Ξεκίνησαν να παίζουν ως τρίο αλλά ύστερα από κάποιες αλλαγές μελών κατέληξαν στο σημερινή τους σύνθεση, η οποία αποτελείται από τους: Soto Gem : φωνή, κιθάρα Tony : κιθάρα, φωνητικά Pol Jag : μπάσσο Akis : τύμπανα.

Αρχικά εμπνεύστηκαν από κλασσικές rock ‘n’ roll μπάντες όπως οι Ramones, οι Stooges, οι Social Distortion, οι Wipers κλπ. αλλά ο ήχος τους στην πορεία επηρεάστηκε από διάφορα παρακλάδια του rock ‘n’ roll όπως το garage punk των 60s, το punk rock, η rock σκηνή της Αυστραλίας, το post punk και γενικά από οτιδήποτε τους εκφράζει στη μουσική ανεξαρτήτως συγκεκριμένου ιδιώματος. Έχουν εμφανιστεί στις περισσότερες γνωστές σκηνές της Αθήνας όπως το Gagarin 205, το An club, τo Κύτταρο, το Six Dogs, το After Dark, το Rodeo κλπ. ενώ έχουν συμμετάσχει σε αρκετά events που έχουν κατά καιρούς διοργανωθεί στην Αθήνα.

https://www.facebook.com/thedeaddranksofficial

Οι Blue Night Trip είναι μια rock n’ roll μπάντα που σχηματίστηκε στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο του 2013 από τέσσερις φίλους: Panos Mellor - vocals/guitar (The Lizardz , The Ducky Boyz) Takis Ap. - bass Billy Psychobilly - guitar/vocals (The Psykicks) Panos Ramone - drums/b.vocals (Toxica Apovlita, The Psykicks, The B-Sides, The Tipsies).

Έχουν εμφανιστεί live σε διάφορους χώρους όπως το Κύτταρο, το After Dark και το Tiki Bar, σε festival όπως το Indie Free καθώς και σε διάφορα κοινωνικοπολιτικά στέκια και πάρκα. Τον Σεπτέμβρη του 2015 ο Billy έφυγε απο την μπάντα και στη θέση του ήρθε ο Ske (Toxica Apovlita, The Tipsies).

https://www.facebook.com/BlueNightTrip

  • SHARE
  • TWEET