Just Do It

Αθήνα @ Jazz Point

Συγκροτήματα Just Do It
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Jazz Point
Διεύθυνση Ακαδημίας 18 (εντός στοάς)
Τηλέφωνο 210-3235910
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

ΤΡΙΤΗ   9    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
JAZZPOINT
Just Do It -Duet
 
Ένα ακουστικό μουσικό ντουέτο το οποίο δημιουργήθηκε το καλοκαίρι του 2015 και αποτελείται από την Δωρίδα Χιώτη (φωνή) και τον Τάσο Γκαραβέλο (κιθάρα).

Δύο μουσικοί με αρκετά διαφορετικό background, αλλά με κοινό σημείο αναφοράς την αγάπη τους για την Soul,την Jazz και την Latin. 

Πως θα μπορούσε μία κιθάρα και μια φωνή να αποδώσει μουσικές που έγιναν γνωστές από μεγάλες ορχήστρες και ηλεκτρικά σύνολα χωρίς αυτές να χάσουν την ενέργεια και την ατμόσφαιρα τους ?

Just do it είναι η απάντηση που έδωσαν και οι δύο στο ερώτημα που δημιουργήθηκε αμέσως μετά από την πρώτη τους μουσική συνάντηση. 
Το ντουέτο τους καταπιάνεται με μουσικές από το χώρο της Soul, της Pop και της Latin Jazz τις οποίες φιλτράρει μέσα από τη δική του αισθητική και την ατμόσφαιρα του φυσικού ήχου. Κομμάτια που αγάπησαν και οι δύο στο παρελθόν ερμηνεύονται συνδυάζοντας τα διαφορετικά στυλ με πολύ ενδιαφέρον. 

Η μεστή και ευέλικτη φωνή της Δωρίδας Χιώτη, προσεγγίζει και αποδίδει με μεγάλη ευκολία μελωδίες που έγιναν γνωστές από ονόματα όπως : Whitney Houston, Regina Belle, Astrud Gilberto, Cesaria Evora, Adele , Donna Summer, Michael Jackson, ενώ το groovy παίξιμο της κιθάρας του Τάσου Γκαραβέλου, καταφέρνει να μετατρέψει τις σύνθετες ενορχηστρώσεις και τα ηλεκτρικά όργανα σε φυσικό ήχο.

ΕΝΑΡΞΗ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
JAZZPOINT * ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ 18 / ΣΥΝΤΑΓΜΑ / ΤΗΛ. 2103235911

  • SHARE
  • TWEET