Norma The Band

Πρέβεζα @ No Name Rock Bar

Norma The Band Πρέβεζα @ No Name Rock Bar
Συγκροτήματα Norma The Band
Ημερομηνία
Πόλη Πρέβεζα
Χώρος No Name Rock Bar
Διεύθυνση Παραλία Πρέβεζας
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 23:00
Σημεία προπώλησης
Διοργανωτής

“O TEMPORA, O MORES” TOUR
NORMA Live @ Πρέβεζα, NO NAME Bar 
Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 / ώρα 23:00

Οι NORMA, η ελληνόφωνη ροκ μπάντα από τα Γιάννενα, μετά από 9 χρόνια στη σκηνή, επιστρέφουν δισκογραφικά και κυκλοφορούν τον τρίτο τους δίσκο με τίτλο «O TEMPORA, O MORES». 

Βγαίνουν στο δρόμο και ανεβαίνουν στο πάλκο ξανά, όπου παρουσιάζουν με την αυθεντική ηλεκτρική μορφή τους ζωντανά τα τραγούδια από το ολοκαίνουριο album τους (O TEMPORA, O MORES) καθώς και επιλεγμένα κομμάτια από ολόκληρη τη δισκογραφία τους (ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΑ / ΕΝΑΝΤΙΟΝ /ΔΙΚΑΙΟ..ΣΗΨΗ), σε ένα εκρηκτικό live γεμάτο ενέργεια και ρυθμό. Το line up της μπάντας εμπλουτίζεται και πλέον, με τρεις κιθάρες, ο ήχος των NORMA εξελίσσεται και δυναμώνει, αποδίδοντας τα τραγούδια τους επί σκηνής όπως ποτέ άλλοτε.

Οι NORMA συνεχίζουν τη χειμερινή περιοδεία παρουσίασης του «O TEMPORA, O MORES», επισκέπτονται την Πρέβεζα και εμφανίζονται ζωντανά το Σάββατο 16 Δεκέμβρη 2016, στο γνώριμο NO NAME Bar.

Η συναυλία αρχίζει στις 23:00. 
Η είσοδος κοστίζει 5 ευρώ με μπύρα.

Ο τρίτος δίσκος των NORMA "O TEMPORA, O MORES" κυκλοφορεί από τη Δευτέρα 6 Απριλίου. Σε ηλεκτρονική μορφή «κατεβαίνει» από τους επίσημους ιστοτόπους της μπάντας (normatheband.gr / normatheband.bandcamp.com) καθώς και από όλα τα διαδικτυακά καταστήματα (itunes, spotify, amazon, cdbaby κλπ). Η χειροποίητη φυσική του μορφή κυκλοφορεί σε CD και διατίθεται από την ίδια την μπάντα, στα lives των NORMA καθώς και σε επιλεγμένα σημεία. Στη συσκευασία του CD περιέχεται κωδικός για δωρεάν «κατέβασμα» (free downloading) ολόκληρης της δισκογραφίας της μπάντας σε μορφή mp3. 

Κορυφαία στιγμή του δίσκου είναι η συμμετοχή και ερμηνεία του εμβληματικού Θάνου Ανεστόπουλου, τραγουδιστή των θρυλικών ΔΙΑΦΑΝΩΝ ΚΡΙΝΩΝ, στο τραγούδι «ΑΡΝΗΘΕΙΣ» σε απόδοση στίχων του ποιήματος «Che fece… il gran rifiuto» του Κ.Π. Καβάφη.

Οι NORMA είναι:
Θοδωρής Τσιρώνης – Κιθάρες, Φωνή
Γεωργία Μάντζιου – Μπάσο
Κώστας Μπέλλος – Κιθάρες
Στέφανος Χρηστίδης – Κιθάρες
Χρήστος Παπαγιαννόπουλος – Τύμπανα
Ηχοληψία/Synths, Electronics – Πάνος Παπακώστας

Επισκεφθείτε τους ιστότοπους των NORMA, ακούστε και κατεβάστε τη μουσική τους, δείτε τα video clips και ενημερωθείτε για τα νέα και τις συναυλίες τους:

normatheband.gr
normatheband.bandcamp.com
soundcloud.com/norma-the-band
facebook/NormaTheBand
facebook/Norma Ioannina
youtube.com/NormaTheBand
noisyland.gr

Επικοινωνία: normathebandgr@gmail.com

  • SHARE
  • TWEET