Sorrowful Winds, Dorrows Path, Ganzi Gun

Αθήνα @ Remedy

Sorrowful Winds, Dorrows Path, Ganzi Gun Αθήνα @ Remedy
Συγκροτήματα Sorrowful Winds, Dorrows Path, Ganzi Gun
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Remedy
Διεύθυνση Κουντουριώτου 9, Ν. Ηράκλειο
Τηλέφωνο 21 1118 9511
Τιμή εισιτηρίου 7 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

Την Κυριακή 14 Ιουνίου το Remedy Live Club φιλοξενεί τρεις ελληνικές μπάντες,τους SORROWFUL WINDS, SORROWS PATH, και οι δύο με πολύχρονη πορεία στην ελληνική σκηνή και μια πιό νέα κι ελπιδοφόρα,τους GANZI GUN.

SORROWFUL WINDS
Οι Sorrowful Winds δημιουργήθηκαν το 1991. Ύστερα από δύο κυκλοφορίες ("The Imminent Arrival (1999)" & "The Age Of Dreams(2001)") και πάρα πολλές εμφανίσεις με ελληνικά αλλά και ξένα groups (Candlemass, Evergrey, Pain Of Salvation, Rage, Gamma Ray, Dead Soul Tribe, Anvil, Jag Panzer) κατά την διάρκεια των 00's, η μπάντα σίγησε για αρκετά χρόνια.

Στις αρχές του 2015 οι Sorrowful Winds επιστρέφουν δυναμικά με το καινούριο, τρίτο τους album "Non Aligned" που ήδη εισπραττει εξαιρετικές κριτικές από τον ελληνικό heavy metal τύπο. H μπάντα, με νέο line up πλέον, ακολουθεί ένα μοντέρνο αλλά...κλασσικό ταυτόχρονα ήχο και ρωτά: “Can classic metal be Modern?”. H απάντηση στο νέο άλμπουμ αλλά και στις εμφανίσεις του group!

Στα πλαίσια της προώθησης του νέου δίσκου oi Sorrowful Winds κυκλοφόρησαν δύο lyric videos αλλά και ένα ολόφρεσκο official video clip για το ομώνυμο “Non Aligned”!

https://www.youtube.com/watch?v=zqQkQCxOjuI
https://www.facebook.com/sorrowfulwinds

SORROWS PATH (Kavarna Rock Festival Warm Up Show)
Μία από τις πιο γνωστές Ελληνικές doom μπάντες, οι SORROWS PATH, επανήλθαν με το νέο τους άλμπουμ “Doom Philosophy” στις 12 Σεπτέμβρη 2014 από την Γερμανική Iron Shield Records!

Πάντα πιστοί εδώ και 20 χρόνια και μετά από 3 επίσημες κυκλοφορίες στο metal μουσικό ταξίδι τους και τον καθαρά προσωπικό τους ήχο, όπου το doom συναντά το κλασσικό metal μέσα από ένα πρίσμα progressive και power metal!
Mία μπάντα που έχει συμμετάσχει σε lives με πάμπολλες γνωστές μπάντες της Ελλάδας και του εξωτερικού. Ενδεικτικά παραδείγματα οι SOLITUDE AETURNUS, SABATON, SANCTUARY, SCANNER, ROTTING CHRIST και πολλοί άλλοι!

Tην Κυριακή 14 Ιούνη στο REMEDY CLUB θα παρουσιάσουν κυρίως κομμάτια από το νέο άλμπουμ στο οποίο αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετέχουν ο Snowy Shaw (KING DIAMOND, THERION, DREAM EVIL κ.α.) και ο Edgar Rivera (ex-SOLITUDE AETURNUS), Στο χώρο του club θα διατίθεται το νέο άλμπουμ!

Line up:
Γιώργος Βήχος: κιθάρα
Σταύρος Γιαννάκος: μπάσο
Άγγελος Ιωαννίδης: φωνητικά
Φώτης Μουντούρης: ντραμς
Κώστας Σαλωμίδης: κιθάρα

Doom rules eternally...

http://www.youtube.com/watch?v=bWb2g5r9VA4
https://www.youtube.com/watch?v=sxHAbJEwb4s
http://www.sorrowspath.net/
https://www.facebook.com/SorrowsPath

GANZI GUN
Οι Ganzi Gun είναι ένα πενταμελές σχήμα από την Αθήνα, το οποίο κινείται στο χώρο του μοντέρνου Αμερικάνικου heavy rock. Κυριότερες επιρροές της μπάντας είναι σύγχρονα σχήματα όπως οι Seether, Shinedown, Nickelback, αλλά και μεγάλα ονόματα του χώρου όπως οι Metallica, Skidrow.

Ξεκίνησαν την πορεία τους σαν μπάντα διασκευών (cover band) το Σεπτέμβριο του 2011, από τους Μανώλη Μαθιουδάκη (μπάσο) και Διονύση Μπουραζάνη (κιθάρα). Μετά από μιά σειρά πετυχημένων εμφανίσεων και κάποιες αλλαγές μελών, το σχήμα ξεκίνησε τη δημιουργία δικού του original υλικού στα τέλη του 2012. Με την καθοδήγηση του Bob Katsionis (Firewind, Outloud) και του David Prudent (Stormbringer), το παρθενικό τους άλμπουμ με τίτλο Welcome to the Show κυκλοφόρησε επίσημα στις 14/2/2015 από την ROAR! - Rock of Angels Records.

Η μπάντα αποτελείται από τους:
Χρήστος Φακιώλας - Φωνητικά
Διονύσης Μπουραζάνης - Κιθάρες
Θανάσης Δαδακαρίδης - Κιθάρες
Μανώλης Μαθιουδάκης - Μπάσσο
Γιάννης Ψαράκης - Τύμπανα

https://www.facebook.com/ganzigun?fref=ts

Dj set Panos Warlord

Damage 7 euros(with beer/wine)
Doors open 20:30
Show starts 21:30
 
SORROWS PATH
Website: www.sorrowspath.net
MySpace: www.myspace.com/sorrowspathmusic
Facebook: www.facebook.com/sorrowspath
ReverbNation: www.reverbnation.com/sorrowspath
Mail: info@sorrowspath.net
  • SHARE
  • TWEET