C.O.D.E, OK

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

C.O.D.E, OK Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα C.O.D.E, OK
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου 5 e
Ώρα έναρξης 21:30
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -


C.O.D.E + OK Live at six d.o.g.s
Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου στις 21:30
Είσοδος: 5 ευρώ

Οι C.O.D.E. ανεβαίνουν ξανά στη σκηνή του six d.o.g.s. για να παρουσιάσουν κομμάτια από τις προηγούμενες δουλειές τους, αλλά και το τελευταίο τους single "Imperfect Love", το οποίο θα αποκτήσετε με τις free download cards που θα μοιράζονται δώρο με κάθε εισιτήριο. Την σκηνή μαζί τους αυτή την φορά θα μοιραστούν οι ΟΚ, οι οποίοι θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά live το νέο τους EP "Escape", αλλά και τραγούδια από το νέο album που ετοιμάζουν.

Μετά από πειραματισμό πάνω στον συνδυασμό των ηλεκτρονικών ήχων με την διάθεση και το ύφος της modern rock μουσικής, οι C.O.D.E κυκλοφόρησαν τον πρώτο τους δίσκο, “Culture Of Digital Elegance”, στις αρχές του 2008. Ένα χρόνο αργότερα κάποια κομμάτια του δίσκου αυτού διασκευάστηκαν από τον Geedel και κυκλοφόρησε το EP “4 on the floor”. Τον Σεπτέμβριο του 2013 κυκλοφόρησαν το “Machine EP” με πέντε νέα κομμάτια. Τον Ιούνιο του 2015 κυκλοφόρησε το “Imperfect Love” single.

Τα live τους, κεφάτα και δυναμικά, επιφυλάσσουν ένα επιπλέον ατού: την έντονη σκηνική παρουσία της εξαιρετικής Βίκυς Φυσίκα.

C.O.D.E (Culture Of Digital Elegance)
Βίκυ Φυσίκα: Φωνητικά
Γιάννης Κατσαρός: Κιθάρες, Φωνητικά
Μίλτος Σχηματαριώτης: Synthesizers, Programming
Ηλίας Γούλας: Drums

Links:
www.code-music.net
www.facebook.com/codeband
www.youtube.com/codeband
www.twitter.com/codeofficial

Οι ΟΚ προτιμούν ξεκάθαρα τον ηλεκτρονικό ήχο με ηλεκτρικά στοιχεία. Όλη η φιλοσοφία του συγκροτήματος συνοψίζεται στη φράση «pop διάθεση και μουσική χωρίς συντηρητικά». Το καλοκαίρι κυκλοφόρησαν το “Escape!”, ένα mini album στο οποίο κυριαρχούν τα δυνατά beats, τα βρώμικα synths και οι παραμορφωμένες κιθάρες. Είχε προηγηθεί, στα τέλη του 2014, το πρώτο αγγλόφωνο single τους, με τίτλο “The Lost Key” και τη συμμετοχή της Χριστιάνας Χατζημιχάλη, τραγουδίστριας των Elysion.

Στο ενεργητικό τους έχουν ακόμη ένα album και 5 singles. Επίσης έχουν συμμετάσχει στις συλλογές Radio Equinoxe 2.0 και 3.0 από την Γαλλία, ενώ έχουν ρεμιιξάρει και το Ulysses των Franz Ferdinand, πολύ πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Oι ΟΚ είναι οι:
Εβίτα: Vocals
Βαγγέλης Ορφανίδης: Synths & programming
Theo Kal: Guitars

Links:
http://www.okband.gr/
https://www.facebook.com/okexperience
https://soundcloud.com/okband
http://homemade-music.eu/

  • SHARE
  • TWEET