Me Weathers

Αθήνα @ Floral

Me Weathers Αθήνα @ Floral
Συγκροτήματα Me Weathers
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Floral
Διεύθυνση Θεμιστοκλέους 80, Πλατεία Εξαρχείων
Τηλέφωνο -
Τιμή εισιτηρίου 3 e
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής -

FLORAL
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 02/01: ME WEATHERS

Οι Me Weathers είναι μια blues μπάντα που παίζει blues και αξίζει να το τονίσουμε διότι έχουν πολύ σοβαρούς λόγους γι’αυτό.

Όλα ξεκίνησαν κάπως έτσι:

Το καλοκαίρι του ’64 στη μέση της παγκόσμιας περιοδείας του Κώστα Νταλάρα έπεσε το αεροπλάνο του στα βάθη της Σαχάρα. Μοναδικοί επιζώντες ο Μάνος και η Τζένη που βγήκαν σόι επειδή η ξαδέρφη του Γιώργου είναι κουμπάρα με τη γυναίκα του ελεγκτή εναέριας κυκλοφορίας.

Ο Γιώργος που περνούσε τυχαία από το σημείο έσπευσε να δώσει τις πρώτες βοήθειες. Δεν πρόλαβε όμως γιατί του μάσησε το πόδι ένας κροκόδειλος.

Η Τζένη που δεν είχε πάθε τίποτα από τη σύγκρουση έφαγε τον κροκόδειλο, ο οποίος όμως είχε προλάβει να σπάσει με την ουρά του το χέρι του Μάνου, προκαλώντας αδιόρθωτη βλάβη.

Η τραγική αυτή εξέλιξη που ένωσε τις μοίρες των τριών ανθρώπων τους οδήγησε στην απόφαση να ιδρύσουν την εταιρεία The Me Weathers κατασκευής ελαστικών για μηχανές chopper. Η συνέχεια της ιστορίας και της πτώσης της εταιρείας κολοσσού είναι γνωστή από τις κυριακάτικες αθλητικές εφημερίδες, το κεντρικό δελτίο του Mega και την εκπομπή “Αξίζει να το δεις”.

Τον Ιανουάριο του 2010 οι τρεις πάλαι ποτέ συνεργάτες συναντήθηκαν στο επισκεπτήριο του αυτοφωράκια φίλου τους Δημήτρη και αποφάσισαν να μιλήσουν στον κόσμο για όλον αυτό τον πόνο του παρελθόντος.

Στις εμφανίσεις γίνεται λαχειοφόρος που κληρώνει κάθε Πέμπτη με Μεγάλο Δώρο λάστιχα MeWeathers για την chopper σας. Μην πετάτε τα κουπόνια σας!

Στις 22:00 | Είσοδος 3 ευρώ
  • SHARE
  • TWEET