Mindthreat

Αθήνα @ 6 D.O.G.S

Mindthreat Αθήνα @ 6 D.O.G.S
Συγκροτήματα Mindthreat
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος 6 D.O.G.S
Διεύθυνση Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι
Τηλέφωνο 210-3210510
Τιμή εισιτηρίου free
Ώρα έναρξης 22:00
Σημεία προπώλησης -
Διοργανωτής Trailblazer Records

THE UNPLUGGED EXPERIENCE S02E04:
MINDTHREAT
Unplugged live στο Six D.O.G.S. (Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι)

Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015
Πόρτες: 21:00 - Έναρξη: 22:00 - Είσοδος: ΔΩΡΕΑΝ – D.J. set by D.J Jeremy

Οι Mindthreat είναι η πιο σκληρή ηχητικά μπάντα που έχει μέχρι στιγμής φιλοξενηθεί στο “The Unplugged Experience”. Αυτό θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Κι όχι μόνο επειδή είναι άξιο απορίας το πως το metalcore κουιντέτο από την Αθήνα θα αποδώσει τον ήχο του χωρίς ηλεκτρισμό, αλλά κι επειδή οι ίδιοι μας έχουν υποσχεθεί πληθώρα από guests σε αυτή την -πρώτη στην ιστορία τους- ακουστική εμφάνισή τους.

Όσο κι αν μια μπάντα δείχνει την πραγματική της δυναμική και αξία πάνω στο σανίδι, σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαμε να θεωρήσουμε αμελητέο το βραχύ αλλά γεμάτο βιογραφικό των Mindthreat, που αν και ιδρύθηκαν μόλις το 2011, έχουν ήδη καταφέρει να εμφανιστούν σε ένα από τα μεγαλύτερα festivals του ήχου που πρεσβεύουν, παγκοσμίως, το Wacken Open Air (έχοντας αναδειχτεί νικητές στο ελληνικό Wacken Metal Battle).

Τα δύο άκρως ποιοτικά EP τους “Amidst Your Bloodlines” και “Where The Lights Are Dead” αποτελούν την εντυπωσιακή αρχή, μα όχι και το τέλος της δισκογραφικής πορείας των Mindthreat, που στην παρούσα φάση βρίσκονται στο studio, ηχογραφώντας το πρώτο τους full length album.

Οι εμφανίσεις τους στα Total Metal Festival (Ιταλία) και Defcon Festival (Ελλάδα), αλλά και το opening act στους Καναδούς hardcore-overlords, Comeback Kid έσυραν τον χορό των συναυλιακών τους εμφανίσεων, φέρνοντάς τους ενώπιον μίας από τις μεγαλύτερες μουσικές προκλήσεις της μέχρι τώρα ιστορίας τους, το “The Unplugged Experience”. Ανυπομονούμε!

LINKS:
• www.unplugged.gr
• www.facebook.com/unpluggedgreece
• www.facebook.com/mindthreat
  • SHARE
  • TWEET