Quantic Live Band, Kill Emil Live

Αθήνα @ Gagarin 205

Quantic Live Band, Kill Emil Live Αθήνα @ Gagarin 205
Συγκροτήματα Quantic Live Band, Kill Emil Live
Ημερομηνία
Πόλη Αθήνα
Χώρος Gagarin 205
Διεύθυνση Λιοσίων 205
Τηλέφωνο 210-8547600
Τιμή εισιτηρίου 20 / 23 e
Ώρα έναρξης 21:00
Σημεία προπώλησης Public, Παπασωτηρίου, Seven Spots, Ιανός, Reload Stores, viva.gr
Διοργανωτής Plisskenlab

QUANTIC LIVE BAND
OPENING ACT: KILL EMIL LIVE
23.10 @ GAGARIN 205 LIVE MUSIC SPACE

ONE DAY LEFT...

Doors Open: 21:00
Kill Emil: 21:20
Qunatic Live Band: 22:25

Μία ημέρα έμεινε για το πολυαναμενόμενο live των Quantic Live Band στην Αθήνα!

Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο με ένα μουσικό ταξίδι σε μακρινούς, λατινοαμερικάνικους προορισμούς! Μία μαγική μουσική εμπειρία που θα μας παρασύρει σε ξέφρενους ρυθμούς. H επίσκεψη των Quantic Live Band στη χώρα μας είναι γεγονός!

Με αφορμή το νέο του δίσκο ”Magnetica” ο ιδιαίτερα αγαπητός στο ελληνικό κοινό Will Holland (aka Quantic) θα βρεθεί για ένα εκρηκτικό live στο Gagarin 205 στις 23 Οκτωβρίου. Και τί φέρνει στις αποσκευές του αυτήν την φορά; Αγαπημένα κομμάτια που ξεχώρισαν καθόλη την πορεία του αλλά και τον πιο ώριμο και εντυπωσιακό μέχρι τώρα δίσκο της καριέρας του παρέα με την καλύτερη μπάντα που είχε ποτέ.
 
Η μουσική του Quantic συνδέει με έναν ιδιαίτερα ευφυή τρόπο μουσικά στοιχεία της ηλεκτρονικής, folk, reggae, soul, highlife και cumbia μουσικής διαμορφώνοντας έναν ξεχωριστό, προσωπικό ήχο που φέρνει το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αιθιοπία, τη Jamaica, τη Βραζιλία και την Αγκόλα, μεταξύ άλλων, κοντά. Στο “Magnetica” πραγματοποιείται μία συνάντηση διαφορετικών κόσμων οι οποίοι αποκαλύπτονται μέσω της χρήσης των πιο σύγχρονων τεχνολογικών μέσων και των δυνατοτήτων που αυτά προσφέρουν για καινοτομία, σε συνδυασμό με στοιχεία της αυθεντικής, αναλογικής, live tropical soul μουσικής.
 
Τίποτα σε σχέση με τον Quantic δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για ένα μουσικό εξερευνητή του οποίου οι αινιγματικές παραγωγές και η μουσική έκφραση έχουν κερδίσει σημαντική θέση στην παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Ο ήχος του πολυσυλλεκτικός, εμπνευσμένος από το προσωπικό του ταξίδι, αρμονικά συνδυασμένος με τη μουσική του γνώση παράγει μία ακουστική εμπειρία που κάθε φορά σε μαγεύει με τρόπο διαφορετικό. Ο πολυοργανίστας Quantic- παίζει άψογα κιθάρα, μπάσο, πιάνο, και σαξόφωνο – και με βάση πια την Κολομβία - εδώ και 16 χρόνια εξερευνά τα μονοπάτια των nu-soul, jazz, funk, bossa nova και τις εκφάνσεις των παραδοσιακών μουσικών της Λατινικής Αμερικής, έχοντας δεκάδες κυκλοφορίες ως Quantic,The Quantic Soul Orchestra, The Limp Twins είτε με το συγκρότημα που έφτιαξε στην Κολομβία τους Combo Bárbaro. Ιδιαίτερα ταλαντούχος καλλιτέχνης και εξαιρετικός μουσικός, θεωρείται δικαιολογημένα μία από τις πιο σημαντικές μορφές της παγκόσμιας σύγχρονης μουσικής σκηνής.
 
Προετοιμαζόμαστε για το καλύτερο πάρτυ του φθινοπώρου με την υπογραφή του ηγέτη της αγαπημένης Tru Thoughts Records και των εκπληκτικών μουσικών που θα τον πλαισιώσουν. Μία θερμή νύχτα, στην καρδιά του φθινοπώρου, βγαλμένη από την ψυχή  της Λατινικής Αμερικής.
 
Θα είμαστε όλοι εκεί!

OPENING ACT: KILL EMIL LIVE

O Kill Emil είναι hip hop-downtempo παραγωγός και dj από την Αθήνα. Κατασκευάζει τον ήχο του  χρησιμοποιώντας samples, προσθέτoντας ηλεκτρονικά στοιχεία που φέρνουν ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Έχει μοιραστεί ξανά τη σκηνή με τον Quantic and His Combo Barbaro καθώς και με άλλα  πολύ σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής όπως: Gramatik, Dub Pistols, Andy Smith κ.α.

INFO
Quantic Live Band
23 Οκτωβρίου 2014
Gagarin 205 Live Music Space
Doors Open: 21.00
Kill Emil Live: 21:20
Quantic Live Band: 22:25
 
Τιμή Εισιτηρίου:
Προπώληση: 20€
Ταμείο: 23€
 
Σημεία προπώλησης:
Viva.gr, 11876, Public.gr, Παπασωτηρίου, Seven spots, IANOS, RELOAD
 
Useful Links:

QUANTIC:
VIDEOS
“LA PLATA” FEAT. NIDIA GONGORA
“YOU WILL RETURN” FEAT ALICE RUSSELL
“DUVIDO” FEAT. PONGO LOVE
 
KILL EMIL:
Links:
Facebook : https://www.facebook.com/KillEmil
Soundcloud : https://soundcloud.com/killemilmusic
Bandcamp : http://killemil.bandcamp.com
Mixcloud : http://www.mixcloud.com/killemil
  • SHARE
  • TWEET