Οι υποψήφιοι για το Rock And Roll Hall Of Fame 2017

Pearl Jam, Depeche Mode, Υes και E.L.O. ανάμεσα τους 19 υποψηφίους

18/10/2016 @ 22:01

Το Rock And Roll Hall Of Fame, ένας θεσμός με πολλούς φίλους αλλά και αρκετούς εχθρούς, έκανε γνωστά τα 16 ονόματα από καλλιτέχνες και μπάντες που είναι υποψήφια για τις 6 νέες θέσεις του για το 2017.

Υποψήφιοι είναι oι: Pearl Jam, Tupac Shakur, Depeche Mode, E.L.O (Electric Light Orchestra), The Cars, Joan Baez, The Zombies, Kraftwerk, Yes, The Bad Brains, Chaka Khan, Chic, J. Geils Band, Jane’s Addiction, Joe Tex, Journey, MC5 και Steppenwolf.

Για να έχεις το δικαίωμα να είσαι υποψήφιος, πρέπει να έχεις συμπληρώσει 25 χρόνια από το πρώτο single ή δίσκο σου. Αρα, οι φετινοί υποψήφιοι δεν μπορούν να έχουν κυκλοφορήσει ντεμπούτο μετά το 1991.

Από τους Pearl Jam, οι οποίοι είχαν πέντε ντράμερ, μόνο ο τωρινός Matt Cameron και ο Dave Krusen (που έπαιξε στο "Ten") θα μπουν στο Hall of Fame, αν η μπάντα τα καταφέρει. Η λίστα των Yes, περιλαμβάνει τους Jon Anderson, Bill Bruford, Alan White, Tony Kaye, Rick Wakeman, Steve Howe, Trevor Rabin και Chris Squire.

Οι ψήφοι είναι τόσο από το κοινό, όσο και απο επιτροπές ειδικών και άλλους μουσικούς. Ψηφίστε από εδώ έως τις 6/12. Το 2016 εισήχθησαν οι Deep Purple, Steve Miller, Chicago, Cheap Trick, N.W.A.

  • SHARE
  • TWEET