Ο Steven Wilson υπογράφει σε παρακλάδι της Universal

«Η Caroline προσφέρει δημιουργική ανεξαρτησία ενώ παρέχει τις δυνατότητες μιας μεγάλης εταιρείας»

05/04/2017 @ 19:11

Ο Steven Wilson υπέγραψε δισκογραφικό συμβόλαιο με την Caroline International, μέλος του ομίλου της Universal Music Group, βρισκόμενος πλέον ανάμεσα σε καλλιτέχνες όπως ο Peter Gabriel, ο Thurston Moore, ο Iggy Pop, ο Van Morrison, οι Underworld και αρκετοί ακόμα.

Σε δηλώσεις του ο Wilson ανέφερε:

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεργαστώ με τον Michael Roe και την ομάδα του για τον επόμενό μου δίσκο. Αν και η Caroline ανήκει στην Universal, η φιλοσοφία της μου επιτρέπει να είμαι δημιουργικά ανεξάρτητος ενώ παράλληλα μου προσφέρει όλες τις δυνατότητες μιας μεγάλης εταιρείας. Τα δυο παραπάνω συστατικά κάνουν την Caroline ιδανική στέγη. Είμαι επίσης πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο ίδιο label με μερικούς από τους μεγαλύτερους μουσικούς του πλανήτη».

Ο Michael Roe, από τη δική του πλευρά, δήλωσε ενθουσιασμένος:

«Είμαι παλιός fan της δουλειάς του Steven. Πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο που όμως ποτέ δεν είχε την αναγνώριση που του άξιζε. Είμαι πολύ χαρούμενος που επέλεξε την Caroline».

Σε αναμονή, λοιπόν, της ακολουθίας του βραβευμένου "Hand. Cannot. Erase", που πρόκειται να κυκλοφορήσει μέχρι το τέλος του χρόνου.

  • SHARE
  • TWEET