Οι Metallica επιστρέφουν στο γκαράζ των πρώτων ηχογραφήσεων

Αποκαλύπτουν πως σχεδίαζαν να αγοράσουν το μέρος αλλά…

25/04/2016 @ 13:33

Οι Metallica, μετά την ωριαία εμφάνισή τους στο αγαπημένο τους δισκοπωλείο Rasputin του San Francisco στα πλαίσια της Record Store Day, συνέχισαν την «επιστροφή στις ρίζες», επισκεπτόμενοι το σπίτι που έμεναν τα πρώτα χρόνια της καριέρας τους.

Η μπάντα μετακόμισε από το Los Angeles στον κόλπο του San Francisco και την λεωφόρο Carlson του El Cerrito το 1983 όπου μαζί με τον μπασίστα Cliff Burton πρόβαραν και ηχογράφησαν, στο γκαράζ της κατοικίας, σημαντικά κομμάτια του "Ride The Lightning" αλλά και του "Master of Puppets".

Ο James Hetfield συγκινημένος δήλωσε: «Είναι απίστευτο να βρισκόμαστε ξανά σ' αυτό το μέρος. Νομίζω πως όλοι μας έχουμε ξεχάσει αρκετά απ'αυτά που έγιναν στην πορεία μας και είναι ένας θαυμάσιος τρόπος να επαναφέρουμε τις αναμνήσεις μας, καθώς επίσης και να θυμηθούμε παλιούς φίλους. Νιώθουμε μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλους εσάς που βρίσκεστε δίπλα μας σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή».

Ενώ ο Lars Ulrich απευθυνόμενος στον συγκεντρωμένο κόσμο ανέφερε: «Πριν λίγα χρόνια σκεφτήκαμε ότι θα είναι ωραίο να επισκεφθούμε το μέρος και να δούμε αν μπορούμε να αγοράσουμε το γκαράζ από τους ανθρώπους που μένουν εδώ, αλλά το γκαράζ δεν υπάρχει πια». Και συνέχισε αστειευόμενος: «Όποιος πήρε το γκαράζ, παρακαλείται να το επιστρέψει, γιατί ίσως μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε πιο γρήγορα τον καινούριο μας δίσκο, αν δουλέψουμε μέσα σε αυτό».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις των Metallica εδώ.

  • SHARE
  • TWEET