Metallica και Neil Young μοιράζονται τη σκηνή (video)

Διασκεύασαν μαζί κομμάτι των Buffalo Springfield στα πλαίσια του Bridge School Benefit Concert

23/10/2016 @ 21:42

Οι Metallica πήραν μέρος στο τριακοστό, επετειακό Bridge School Benefit Concert, το οποίο λαμβάνει χώρα 22-23 Οκτωβρίου στο Shoreline Amphitheater του Mountain View της California. Στο ίδιο φεστιβάλ εμφανίζονται επίσης, μεταξύ πολλών άλλων, οι Cage The Elephant, My Morning Jacket, Roger Waters, Dave Matthews, Willie Nelson και Norah Jones.

Το Bridge School συν-ίδρυσε η πρώην γυναίκα του Neil Young, Pegi, με σκοπό να βοηθήσει άτομα με ειδικές δεξιότητες σε εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής θεραπείας. Κάθε χρόνο, ο Young, ο οποίος έχει δύο γιούς με αναπηρία, συγκεντρώνει πολλά σημαντικά ονόματα για ακουστικές εκτελέσεις, με τα έσοδα να πηγαίνουν στο ίδιο το σχολείο.

Χθες, 22 Οκτωβρίου, εμφανίστηκαν οι Metallica, παίζοντας δικά τους τραγούδια και διασκευάζοντας The Clash, Deep Purple και Buffalo Springfield. Μάλιστα, το τραγούδι τους, "Hero Of The Day" ακούστηκε για πρώτη φορά μετά το 1999.

Κατά τη διασκευή τους στο "Mr. Soul" των Buffalo Springfield, ανέβηκε στη σκηνή ο Neil Young. Δείτε το βίντεο εδώ. Επίσης, ένα 47-λεπτο βίντεο από την εμφάνισή τους μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Metallica setlist

01. Whiskey In The Jar (cover of Irish folk song)
02. When A Blind Man Cries (DEEP PURPLE cover)
03. Hero of the Day
04. Bleeding Me
05. Clampdown (THE CLASH cover)
06. Enter Sandman
07. Hardwired
08. Seek & Destroy
09. Mr. Soul (BUFFALO SPRINGFIELD cover with Neil Young)

  • SHARE
  • TWEET