Ξανά μαζί οι Fleet Foxes

Μετά από πέντε χρόνια απουσίας, οι folk rockers ετοιμάζουν την επιστροφή τους

05/04/2016 @ 07:47

Πέρασαν ήδη πέντε χρόνια από τον δεύτερο και τελευταίο δίσκο των Fleet Foxes, "Helplessness Blues". Το 2014, ο frontman της μπάντας, Robin Pecknold, εξήγησε γιατί οι folk rockers από το Σιάτλ διατήρησαν την τόσο μακρά σιγή ασυρμάτου και οι λόγοι ήταν κυρίως ακαδημαϊκοί

Σήμερα, όμως, τα νέα είναι ελπιδοφόρα για τους θαυμαστές των Fleet Foxes, μιας και δηλώσεις του κιθαρίστα και τραγουδιστή Christian Wargo στο Distinct καταδεικνύουν ότι μάλλον η περίοδος απουσίας φτάνει στο τέλος της. Ο Wargo αποκάλυψε ότι αυτός και ο Pecknold συζήτησαν την ιδέα να επαναφέρουν την μπάντα, όταν βρέθηκαν για μια κοινή εμφάνιση στο Λος Άντζελες.

«Δεν είναι κάτι «ανακοινωμένο» ή οτιδήποτε άλλο και κανένας από εμάς δεν ήξερε στην πραγματικότητα ότι ερχόταν κάτι τέτοιο, αλλά συμβαίνει», διαβεβαίωσε ο Wargo, ο οποίος περνάει τον χρόνο του ως ξυλουργός και εικονογράφος. «Ενδεχομένως ανεπίσημα σε αυτό το στάδιο, αλλά είναι σίγουρα κάτι.»

Και ενώ οι Fleet Foxes σαν μπάντα έμειναν ανενεργοί από τα "Helplessness Blues", ο ίδιος ο Pecknold έχει λάβει μέρος σε αρκετά μουσικά πρότζεκτ.

  • SHARE
  • TWEET